in , ,

Győzelemmel búcsúzott az őszi idénytől a Hunyadi

Ugrai Sándor kapura tör

Két, a mezőny közepén tanyázó együttes mérkőzött meg szombaton Békésszentandráson, amikor a Hunyadi a Lökösháza KSK-t fogadta. Támadó felfogásban kezdett a Hunyadi. Az első támadásnál Ugrai Sándort csak úgy tudták megállítani, hogy lerántották. Pár perc múlva Kiss Tibor lába szállt el. A kapus előtt megpattant a labda, a testéről a kapufa felé tartott, de kikotorta. A 8. percben egy hatalmas kötővel túljutottak a védelmünkön a vendégek, de őket is meglepte a lehetőség és kihagyták az ajtó-ablak helyzetet. Egy kapunyival felé és ugyanennyivel mellé lőtték a labdát.

A Szentandrás támadott többet, a vendégek kevesebbet, de veszélyesebbeket. A játékvezető érvénytelenített egy vendéggólt, talán kezezésre hivatkozott. Ennél a pillanatnál majdnem elszabadultak az indulatok. Szerencsére az energiák a labdarúgás nevű játékban lettek levezetve.

A második félidőben sem változott semmi a játék képét illetőleg. A változás pont annyi, amennyi a három pont megszerzéséhez kellett. A 49. percben Ugrai Sándor, a 78.-ban Lovas Attila lépett el a labdával és lőtt egy-egy gólt, amivel a Hunyadi 2–0-ra hozta az utolsó mérkőzését az őszi szezonban, így a megyei II. osztály 8. helyén térhet téli pihenőre.

Békésszentandrási HMSE–Lökösháza KSK 2–0 (0–0)

Kezdők: Petrás Bence, Borgulya János, Steigler Ádám, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán (80′ Vizi Gergő), Kovács Norbert, Tasi Norbert Sándor, Rácz Rajmund (85′ Bagi László), Kiss Tibor, Lovas Attila, Ugrai Sándor

Kispad: Pisont András vezetőedző

Vélemény, hozzászólás?

Városrehabilitáció: decembertől ketyeg a kötbér

Méltó helyen, méltó módon