Connect with us

Csabacsűd

Összeomlottak a vendégek, erőre kaptak a csűdiek

Kasnyik Dávid gólja

A házigazdák szempontjából rosszul is kezdődhetett volna a Csabacsűd SE – Körösladányi MSK megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés vasárnap délután. Az 5. percben egy ladányi labda akadálytalanul keresztülszállt a házigazdák kapuja előtt. Szerencsére senki sem volt a közelben. Két percre rá a másik oldalon Virág Imre rúgta felé, majd a következő neki címzett labdát nem tudta rendesen levenni. A kihagyott helyzetek után Borgulya Tamás jobb szélről történő hatalmas bedobását követően az ötös túlsó sarkán álló Kasnyik Dávid felé szállt a labda, aki befejelte. 1-0.

A 16. percben Kasnyik Dávid lógott meg, beadta középre, ahol Szilágyi Balázs érkezett. 2–0. Tíz perc múlva egy ollózós technikával befejezett támadásból szépítettek a vendégek. Az első félidő 2–1-gyel zárult.

A második félidőben megroppant a vendégek védelme, amitől erőre kaptak a hazaiak, és Szilágyi Dániel és Sajben Gábor egy-egy, ill. Virág Imre két góljával beállították a 6–1-es végeredményt.

A Csabacsűd SE ezzel a győzelemmel a 6. helyen várja a 27. fordulót.

Csabacsűd SE – Körösladányi MSK 6–1 (2–1)

Csabacsűd SE: Nagy Zoltán, Sonkoly Lajos, Sovány Pál, Petykó Adrián, Bakró Géza (76′ Sajben Gábor), Varga Tamás (80′ András Attila), Szilágyi Dániel, Borgulya Tamás, Szilágyi Balázs (60′ Kis Mátyás), Kasnyik Dávid, Virág Imre

Kispad: Balázs István vezetőedző, Hajdu István gyúró

Góllövők: 10′ Kasnyik Dávid, 16′ Szilágyi Balázs, 58′ Szilágyi Dániel, 75′ Virág Imre, 86′ Sajben Gábor, 87′ Virág Imre

A Szarvasi FC Tótkomlóson 1–2-re Panyik Zoltán és Zima Dániel góljaival 1–2-re nyert és a 26. forduló után a 8. a tabellán.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán) Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán)

A közösségi együttélés szabályairól rendelkezett 2020-ban elsőként a csabacsűdi testület

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

A jubileumok jegyében telik 2020 Csabacsűdön

Csabacsűd

Besenczy Máté (Nagyrét Farm) védése a Hooligans ellen (Fotó: Babák Zoltán) Besenczy Máté (Nagyrét Farm) védése a Hooligans ellen (Fotó: Babák Zoltán)

Fordulatos mérkőzésekkel kezdődött a rájátszás

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect