Connect with us

Hírek

Mindenki nyert a virágok vasárnapján

Első alkalommal rendezték meg Szarvason a virágok vasárnapját, ami nem összekeverendő virágvasárnappal, amikor nem nagyon vannak virágok még. A programra térzene hívta fel a piacon nézgelődők figyelmét.

Az eseményt Babák Mihály nyitotta meg, aki elmondta, hogy két éve kilincsel a KOMÉP vezetőinél egy ilyen programért. Most, hogy a városrehab által sújtott belvárosnak legalább ez a Kossuth utcai része, ill. a Zenepavilon elkészült, van is hol megrendezni.

A nap folyamán a Székely (Fő téri), a Benka, a Szlovák diákjai, a Gyakorló, a chovános harmonikások, a Tessedik Táncegyüttes kamaracsoportjának, ill. a Babilon táncosainak előadásai szórakoztatták a kilátogatókat, ill. megnézzék a műsorok közben zajló virágültető “verseny” munkálatait.

– Kilenc óvodás vagy iskolás csoport jelentkezett a virágok vasárnapján meghirdetett virágláda beültető versenyre. Mindannyian három-három ládát kaptak, amikbe tetszés szerint az általunk (KOMÉP) adott növényeket ültethették be. Ezek a virágládák, amikben megtalálható az ültető neve, egész nyáron a városban lesznek láthatók. A gondozásukat a KOMÉP fogja ellátni – tudtuk meg Huszárik Nórától, a városgazdálkodási kft. munkatársától, mint ahogy azt is, hogy nem hirdettek sorrendet a csapatok között, mindenki nyert.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect