Connect with us

Hírek

Mindenki nyert a virágok vasárnapján

Első alkalommal rendezték meg Szarvason a virágok vasárnapját, ami nem összekeverendő virágvasárnappal, amikor nem nagyon vannak virágok még. A programra térzene hívta fel a piacon nézgelődők figyelmét.

Az eseményt Babák Mihály nyitotta meg, aki elmondta, hogy két éve kilincsel a KOMÉP vezetőinél egy ilyen programért. Most, hogy a városrehab által sújtott belvárosnak legalább ez a Kossuth utcai része, ill. a Zenepavilon elkészült, van is hol megrendezni.

A nap folyamán a Székely (Fő téri), a Benka, a Szlovák diákjai, a Gyakorló, a chovános harmonikások, a Tessedik Táncegyüttes kamaracsoportjának, ill. a Babilon táncosainak előadásai szórakoztatták a kilátogatókat, ill. megnézzék a műsorok közben zajló virágültető “verseny” munkálatait.

– Kilenc óvodás vagy iskolás csoport jelentkezett a virágok vasárnapján meghirdetett virágláda beültető versenyre. Mindannyian három-három ládát kaptak, amikbe tetszés szerint az általunk (KOMÉP) adott növényeket ültethették be. Ezek a virágládák, amikben megtalálható az ültető neve, egész nyáron a városban lesznek láthatók. A gondozásukat a KOMÉP fogja ellátni – tudtuk meg Huszárik Nórától, a városgazdálkodási kft. munkatársától, mint ahogy azt is, hogy nem hirdettek sorrendet a csapatok között, mindenki nyert.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán) Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán)

A szókimondó, cserfes Dorine – Bardon Ivett

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Újra látogatható a Régi Gyűjtemény

Szarvas

Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe híve Pernelle-né, aki egy erőszakos, fecsegő öregasszony – Jónás Gabriella

Szarvas

Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila vitára hívta a polgármesterjelölteket

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect