in , ,

Ezüstérmes a női kézilabda-csapat

A Szeghalom szombati legyőzésével megszerezte a második helyet a Dél-keleti csoportban a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapata. Barna Károly együttese nem nyújtott különösebben jó teljesítményt, de a célját elérte, így a lefújást követően kezdődhetett az „ezüstünnep”.

A meccsről röviden annyit, hogy a lelkes sárrétiek esélytelenként alaposan megnehezítették a házigazdák dolgát. A szarvasiak csak az első félidő közepén vették át a vezetést. Ahhoz, hogy biztos győzelmet arassanak, kellett a vendégek tapasztalt edzőjének fegyelmezetlensége is, akit a második félidő elején kiküldtek a teremből. Ezzel saját csapata sorsát is megpecsételte, hiszen automatában közel sem ment olyan jól a tanítványainak. Gábor Eszter vezérletével magabiztossá vált a szarvasi előny, ami csak a végén csökkent, amikor már örömkézilabda zajlott a második sorral a pályán.

Szarvasi NKK–Szeghalmi NKC 27–24 (14–13)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 150 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Szarvas: Kasik – Buzási 5, Radnóti 4, Zelei 1, GÁBOR 11, Bagi 1, Kondacs 1. Csere: Juhos (kapus), HAJDU 4, Ábrahám, Farkas, Zubor, Krizsán, Kovács F. Edző: Barna Károly. A Szeghalom legjobb góldobói: Varga 10, Hőgyes 6, Sáfián 5.

A bajnokság végeredménye: 1. Orosháza II. 28 pont, 2. Szarvas 28, 3. Békéscsaba II. 26, 4. Marosmenti NKSE 25, 5. Hódmezővásárhely 24, 6. Csorvás 21, 7. Szeghalom 9, 8. Kistelek 9, 9. Túrkeve 8, 10. KSI 2.

Vélemény, hozzászólás?

Mindenki nyert a virágok vasárnapján

Lesz közmunka, ígérte Babák Mihály polgármester