Connect with us

Hírek

Minden településre kellene egy hős

Magyar Csaba

A kábítószer-ellenes világnap szarvasi verziójaként határozta meg Szabó Szilvia a Zenepavilon körül péntek délután a szarvasi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum rendezett felvilágosító programot. Szarvas minden évben csatlakozik az országos rendezvénysorozathoz valamilyen megmozdulással. Most egy kicsit feljebb tekerték a hangerőt, ugyanis a Zenepavilonban a szarvasi Monotone együttes zenélt egész délután, aminek a hangjai mellett feladatokat kellett megoldani. Az idén egy tíz feladványból álló sort állítottak össze az érdeklődőknek, a gyerekeknek és az idősebbeknek, a szerhasználóknak és a szert nem használóknak.

Volt részeg szemüveg, amivel józanon is az erős ittasság egyensúlyi problémáit lehetett átélni, Szarvas város kóbor és elveszett kutyái egyesületének aktivistái jóvoltából kutyákat lehetett simogatni, társasjátékozni, testzsírt és vérnyomást méretni, keresztrejtvényt fejteni vagy drogtotót kitölteni, és volt egy hős is a téren.

– Rendkívüli nagy köszönettel tartozunk az önkénteseinknek, akik mindenféle támogatást nyújtottak nekünk ahhoz, hogy ez a rendezvény ilyen jó hangulatban, nagy létszámban valósuljon meg. Az egyik ilyen önkéntes Magyar Csaba, aki a nap hőse címet viseli és aki nagyon sok mindenben segített nekünk. Eszközöket, tárgyi feltételeket, hűtőt, mindent idevarázsolt a térre – mondta Szabó Szilvia. – Emellett ma főállásban tényleg hős. A gyerekeknek az az egyik feladat ma, hogy meg kell találni a téren a hőst, ezér Csaba egy HŐS feliratú pólóban tetszeleg. A pólójára aláírást gyűjt, cserébe bélyegez.

A jóhangulatú rendezvény végére meg is telt aláírásokkal Csaba pálója.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szerencsésen indította az újévet Szarvas Város Barátainak Köre

Hírek

Roszik Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva) Roszik Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Megújulnak a Ruzicskay Alkotóház belső terei

Hírek

Nádházy Péter (Fotó: Babák Zoltán) Nádházy Péter (Fotó: Babák Zoltán)

Színvonalas gála a magyar kultúra napján

Cervinus Teátrum

Jónás Gabriella (Fotó: Babák Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Babák Zoltán)

Jónás Gabriella – a csupa szív mama

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2014. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect