Connect with us

Hírek

Ilyen még nem volt a Benkában

December 7-én ugyanúgy készültek  az osztályok az első szünetben az udvarra, mint máskor. Mégis valami izgalom futott végig mindenkin, mert nem lehetett elfoglalni a játszóteret, rendezett sorokban kellett maradnia  a gyerekeknek. Elkezdődött a suttogás: Mi lesz itt? Talán jön a Mikulás? Néhány  perc elteltével megszólalt a zene. Ekkor már éreztük, hogy  valami nagy dolog fog történni. Jól sejtettük, mert  amint  az alósok elkezdtek énekelni, a távolból feltűnt egy hintó, rajta a piros ruhás Mikulással.  Nagyon meglepődtünk, hiszen így még nem érkezett  hozzánk.  És még ami mögötte volt, sok-sok csomagot láttunk, ami felénk közeledett. Az énekszóért cserébe  hatalmas zsákok kerültek le a hintóról, amibe az osztályok ajándékai voltak. Egy szép dallal köszöntünk el Tőle és reméljük  jövőre ismét  találkozunk.

Védőné Dobrotka Edit alsós munkaközösség-vezető / Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű) Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű)

Saját dalokkal lepi meg a közönséget az ART zenekar

Beharangozó

Luca napi fénykereső – iskolai játszóház a Gyakorlóban

Oktatás

Elkészült a szarvas városi geotermikus rendszer fejlesztés II. üteme

Szarvas

Felhívás – Túzok Vándorkupa alkotói pályázatra

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect