Csatlakozz hozzánk

Feliratkozás

Csabacsűd

Akkreditált Tehetségpont lett a Trefort

Iskolánk igazgatója 2016. október 1-jén, szombaton Budapestre utazott a Tehetségpontok találkozójára, a MATEHETSZ ünnepélyes táblaátadó rendezvényére. A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban megtartott programon került átadásra az oklevél, mely szerint a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola Akkreditált Kiváló Tehetségpont lett. Az elismerést a Tehetséghálózat Minőségbiztosítását koordináló szervezet, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége adta ki, mely akkreditációs minősítés három évre szól.

Az idén tavasszal folytatott akkreditációs eljárásban közel 150 tehetségpont vett részt eredményesen. Iskolánk tehetséggondozó munkáját egy online felületen rögzítettük, majd két fő szakértő személyesen is ellátogatott hozzánk. A benyújtott és a helyszínen bemutatott dokumentumok és a kiváló tehetséggondozó munkánk alapján nyertük el a kiváló minősítést. Elsősorban az iskolában szerveződő citera szakkör, valamint hagyományőrző tevékenységünk nyerte el a szakértők elismerését.

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában a jövőben is szeretnénk tehetséggondozó műhelyt, szakkört működtetni, melyben a tehetséges tanulóink kibontakozhatnak, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy nagyobb közönség előtt is bemutathassák tudásukat. Az idei tanévtől tehetséggondozó munkánkért kapott elismerő tábla az iskola auláját díszíti.

20000205-DSCF0362-2

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Összeállt Csabacsűd éves programterve

Csabacsűd

Molnár József polgármester, Válkovszki Mihály, a szlovák önkormányzat elnöke, és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző (Fotó: Hegedűs Éva) Molnár József polgármester, Válkovszki Mihály, a szlovák önkormányzat elnöke, és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző (Fotó: Hegedűs Éva)

Megkezdte éves munkáját a Csabacsűdi Szlovák Önkormányzat

Csabacsűd

Ancsa-Molnár Hajnalka Ancsa-Molnár Hajnalka

Ancsa-Molnár Hajnalka ikonfestő művész a Gyakorló Ovi-Galériájának vendége

Hírek

Fábri Melinda Fábri Melinda

Fábri Melinda: Egy könyvtárban sosem lehet unatkozni

Csabacsűd

Hirdetés

Hirdetés

Archívum

2016. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!