Connect with us

Hírek

Tegyen egy virtuális túrát (is) a Körösvölgyi Állaparkban!

Mostantól a googlemaps segítségével bárki tehet egy virtuális sétát a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában. S ha megjön a kedve, természetesen személyesen is szívesen látjuk vendégeink között!

Igazgatóságunk 2014-ben nyitotta meg a szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Állatparkot, melyben több mint ötven, a Kárpát-medencében honos állatfaj egyedeit mutatjuk be. A park népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen látogatnak el hozzánk. Olyan ritka állatfajokat is láthatnak itt, mint a jávorszarvas, vagy az európai bölény. Hétezer literes akváriumrendszerünk szintén sokak figyelmét felkelti.

Aki még nem látogatott el hozzánk, annak kedvcsinálóként figyelmébe ajánljuk a googlemaps alkalmazást, melynek segítségével 3D-ben tehet egy sétát az állatpark lakói között. Bízunk benne, hogy a szép környezet, az esztétikus kialakítás és természetesen a felvételeken felbukkanó kedves állatok látványa sokakat arra ösztönöz majd, hogy családjukkal, barátaikkal ellátogassanak hozzánk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Körösvölgyi Állatpark idén a szokásosnál tovább, egészen november 5-ig tart nyitva. Az utolsó napon,,Szunnyad a park” elnevezésű szezonzáró rendezvényre várjuk a látogatókat. Közösen készítünk majd töklámpásokat és madáretetőket, lesz vezetett állatparki túra és meglepetés programokat is tartogatunk vendégeinknek.

Kellemes nézelődést!
http://www.kmnp.hu/index.php?pg=news_179_3625

Kiemelt

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Szuper jó szlovákos farsang

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Fakupa IV: A Szarvasvadász nyert, az összetettet is vezeti

Sport

Sükösd Attila, Neumann Péter és Hajduch Nándor Sükösd Attila, Neumann Péter és Hajduch Nándor

Bronz és ezüst a somogyjádi kadet válogatóról

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect