Connect with us

Békésszentandrás

Birkapörkölt, zene, motoros fűrész a mozgáskorlátozottak nyárzáró vacsoráján

A Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete Békésszentandrási Csoportja hagyományos őszi vacsoráját tartotta szombaton. A szarvasi egyesületből ötszáznál is több fővel 2002. december 12-én vált a szentandrási egyesület. 33 ember maradt az anyaegyesületnél, belőlük alakult a szentandrási csoport.

Köteles József, a helyiek vezetője néhány mondatban köszöntötte a meghívott sorstársakat, Sinka Imre polgármestert, Strassburger Gyöngyi jegyzőt, és Hévizi Róbertet, a Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület elnökét, valamint az egyesület tisztségviselőit.

Felhívta a figyelmet a sok értékes tombolára, a férfiakét különösen a fődíja, egy motoros fűrészre, mert mint mondta, rengeteg energiát meg tud takarítani, ami jól jöhet a feleségek, barátnők viszonylatában.

Sinka Imre megköszönte a csoport munkáját, mert mint mondta, nagyon sok segítséget kaptak tőlük az év folyamán, valamint köszöntötte az idősek napja alkalmából a szépkorúakat.

A menü ezen az estén birkapörkölt és zene volt. Előbbiről az egyesület bográcsok kürül tevékenykedő férfitagjai, utóbbiról Frankó Pál gondoskodott.

Kiemelt

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Harmincöt babafát ültettek Békésszentandráson

Békésszentandrás

689. születésnapját ünnepelte Békésszentandrás

Békésszentandrás

Teremfoci: A füzeskertiek nyerték a bajnokságot

Békésszentandrás

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect