Connect with us

Sport

Legkisebbjeink itthon tartották a kupát

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

A házigazdák diadalával zárult szombaton a Szarvas-kupáért kiírt U7-es gyermeklabdarúgó-torna, melyet 10 együttes részvételével bonyolított le a Szarvasi FC. A mezőny két csoportba sorolva csatázott az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A legjobb négy keresztjátékkal döntött a fináléba jutás sorsáról, a további azonos helyezettekre pedig már csak az egymás elleni helyosztó várt.

Az A-jelű ötösben a házigazdák valamennyi mérkőzésüket megnyerték, és mivel a keresztjátékot is sikerrel vették, bejutottak a fináléba. A másik csoportban a szentesi gyerkőcök teljesítettek a legjobban, csak a békéscsabaiakkal osztoztak meg a pontokon, és az elődöntőben sem torpantak meg. A finálé izgalmas meccsen dőlt el a Farkas Arnold által vezetett szarvasi fiatalok javára, a bronzérem pedig Szolnokra került.

A helyosztók eredményei. Keresztjáték az 1–4. helyért: Szarvas I.–Gyomaendrőd I. 5–1. Szanda Focisuli–Szentes I. 1–3. 9. helyért: Gyomaendrőd II.–Szarvas II. 2–1. 7. helyért: Gyula–Szentes II. 3–3 (büntetőkkel: 2-1). 5. helyért: Lurkó Focimánia–Békéscsaba 1–3. 3. helyért: Gyomaendrőd I.–Szanda Focisuli 2–6. Döntő: Szarvas I.–Szentes I. 4–3.

A torna végeredménye: 1. Szarvasi FC I., 2. Szentesi Kinizsi SZITE I., 3. Szanda Focisuli SE, 4. Gyomaendrődi GYLE I., 5. Békéscsaba 1912 Előre SE, 6. Lurkó Focimánia FK Szolnok, 7. Gyulasport, 8. Szentesi Kinizsi SZITE II., 9. Gyomaendrődi GYLE II., 10. Szarvasi FC II.

Különdíjak. Gólkirály: Trabach János (Szarvas I.). Legjobb kapus: Kiss Máté (Szentes I.). Legjobb hazai játékos: Besenczy Simon.

A győztes csapat tagjai: Fekécs Máté, Kuczora Kende, Nagy Levente, Opauszki Bence, Trabach János. Edző: Farkas Arnold.

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Kiemelt

Paulik Ádám varázslóbemutatót tart, majd a háta mögé, középre emel (Fotó: Babák Zoltán) Paulik Ádám varázslóbemutatót tart, majd a háta mögé, középre emel (Fotó: Babák Zoltán)

Az első szezon végére összeállt a futsalcsapat

Sport

Babák Mihály polgármester (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Babák Mihály polgármester (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Polgármesteri tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos pánikhangulat megelőzéséről

Szarvas

Fotó: Molnár Ábel Fotó: Molnár Ábel

Két mexikói vulkán tetején lobogott a szarvasi zászló

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Rajpályázattal zárták a településfejlesztési pályázatot Csabacsűdön

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2020. február
h k s c p s v
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Kategóriák

Friss

Connect