in

Rendőrségi sajtóközlemény – 500.000 Ft a nyomravezetőnek

„ A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett ügyében folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2008. június 07-én 12.00 óra körüli időben a Penta Drink Kft., Szarvas, Csabai út 2. szám alatt lévő italnagykereskedésben az ott tartózkodó személyeket egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegették, és a bevétel átadására kényszeríttették, majd a helyszínről motorkerékpárral elmenekültek.

 
A rendőrség kéri a lakosság segítségét, és azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésének idején a helyszín közelében tartózkodtak, és bármilyen, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, illetve a nyomozást elősegítő jelenséget észleltek.
A rendőrség kéri továbbá azok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetőire vonatkozóan bármilyen adattal, információval rendelkeznek.
 
Bejelentést személyesen vagy telefonon a főkapitányságon (telefonon: 06-66/53-700), a Szarvasi Rendőrkapitányságon (telefon:06-66/313-711) vagy a 107-es segélyhívó számon lehet tenni.
 
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000.-Ft (ötszázezer forint) díjat tűzött ki a nyomravezető részére, aki az elkövetők felderítését eredményező, bizonytó erejű információt hoz a rendőrség tudomására.
 
A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli!”

Vélemény, hozzászólás?

Gépkocsilopások, feltörések megelőzése

Lakásbetörések megelőzési lehetőségei