in

Non stop aerobic

November 15-én, szombaton a Vasas Folyondár utcai Sportcsarnokában rendezték meg a MAGYAR KUPA IV. fordulóját, a „B” kategóriás aerobicosok számára.
A RITMUS SPORTAEROBIC CLUBBÓL Springelné Zita két egysége szerepelt ezen a versenyen. Step kategóriában az ANCSIN DÓRA, BENCSIK REBEKA, EMŐDI DORINA, KUGYELA FLÓRA, MESTER ZSÓFIA, SZIKORA DÓRA, valamint UHLJAR JANKA összeállítású csapat bronzérmet szerzett. 

A Challenge kategóriában (kötelező gyakorlat) pedig, a  hatodik helyet érték el. A csoport tagjai: ANCSIN DÓRA, BENCSIK REBEKA, EMŐDI DORINA, KUGYELA FLÓRA, MESTER ZSÓFIA és UHLJAR JANKA.

Délután került sor az „A” kategóriás versenyzők, vagyis a sportaerobicosok  számára az év legrangosabb hazai versenyére, a MAGYAR KUPA DÖNTŐJÉRE. A RITMUS SPORTAEROBIC CLUBBÓL kilenc versenyzőnek sikerül bejutnia a döntőbe, ők összesen hat egységben szerepeltek.

GYEKICZKI GYÖNGYI a 15-17 éves korosztályosok trióinak versenyében szerzett ezüstérmet a debreceni FLEX-HD és a szarvasi RITMUS SAC közös egységében. Gyöngyi egyéniben is bejutott a döntőbe, és itt a negyedik helyet szerezte meg, csakúgy, mint testvére GYEKICZKI ADÉL, aki a 12-14 évesek között szintén negyedik lett.

A fiúk versenyében FABÓ MÁRKÓ is dobogón végzett, ő bronzérmet szerzett.

Ebben a korosztályban trióban 5. helyen végzett a Ritmusos trió: KERESZTURSZKY ZITA, SPRINGEL KITTI és SZIRONY DÓRA. Csoportban pedig hatodikok lettek az ebben az összeállításban együtt utoljára szereplők: DEMETER VIVIEN, LACZKÓ IVETT, KERESZTURSZKY ZITA, SPRINGEL KITTI, SZIRONY DÓRA és UHLJAR LUCA.

Az évad utolsó versenye a „B” kategóriás versenyzők számára decemberben a MAGYAR KUPA DÖNTŐJE lesz, az „A” kategóriások pedig a következő évad külföldi versenyeire való VÁLOGATÓN vesznek majd részt.

Vélemény, hozzászólás?

Fokozott rendőri ellenőrzés országszerte

Versenykarate háziverseny kicsiknek, nagyoknak