in

Földalatti megálló Szarvason

Az underground körökben nagy múltra szert tevő szarvasi Zebra Club felélesztésének előző 2 – legnagyobb örömünkre – sikeres próbálkozása után itt a következő megmozdulás, mely egy kicsit eltér, kibővül előző társaitól és egy nagyobb, összetettebb programmal jelentkezik vidéki kisvárosunkban. Ezen az augusztusi szombaton, nemcsak esti partyval, hanem egy egész délutánt átívelő programmal készülnek a szervezők. A délután 3-tól kezdődő mókát vehetjük egy városi rendezvénynek is, ugyanis a club előtti -a rendezvény egész ideje alatt- lezárt utcarészen hiphop tánc-, break tánc-, zsonglőr-, görkori és Vestax dj technikai bemutatók szórakoztatják majd az érdeklődőket és a szomjas torkú avagy éhes gyomrú megfáradt látogatók a helyszínen, szabadtéri pultoknak köszönhetően jól lakhatnak és leöblíthetik azt hideg sörrel, melyeket helyben mérnek.

A programokkal párhuzamosan egy graffiti verseny is kezdetét veszi, melyre jelentkezni lehet a gyurmazz@freemail.hu mailcímen referencia munkák és képek formájában. A meghívást nyert  writer-ek a helyszínen elhelyezett gipszkarton lapokra dolgozhatnak. Az elkészült munkákat október 10-én egy kiállítás formájában tekinthetitek meg a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeumban. A rendezvényen a Bázis Store jóvoltából kedvezményes kannavásárlásra is lehetőség adódik!

A délutáni sokadalom után, este kb 9-től beindul a party! A földszinti fellépők a hiphop kedvelőinek kedveskednek majd. Ezentúl szeretnénk minden rendezvény elején környékbeli avagy helyi még ismeretlen bár tehetséges fiataloknak lehetőséget adni a szerepléshez, így a mostani hiphop móka lineup-ját "Az ördög jobb keze" nevet viselő formáció kezdi. Az est sztárvendégei pedig: Ponza, Rapa, Face és Funk azaz a Faktorlabor. A buli elején és végén a Fordított Fülek rezidens dj-je Gyurma húzza a talpalávaló ritmusokat.

Egy kis bővítés ment végbe, ugyanis a földszint mellett az emeleten is mulathatunk kedvünkre egész éjjel! Az elektronikus zenei stílusok kedvelői számára igazi paradicsom lesz, ugyanis több stílust is megszólaltatnak az itt fellépők, név szerint Steel a VRTS csapatából, aki egy breakbeat orientált szettel kezdi a bulit, majd Őt követi a Hairy és a Chi-től érkező és egyben az est sztárvendége DJ. Naga, aki hasonló sebességű bár 4/4 orientáltabb világot részesít majd előnyben, mint például, minimal vagy house. Az est utolsó harmadában pedig Savage veszi át a pult fölött az irányítást és a lassabb ütemek után egy kicsit gyorsabb és törtebb világba kalauzolja a felfokozott partyhangulatra izzított népet egy drum&bass szettel.
 
Vestax Dj show:
Sick as a dog – live act
Dj Savage – dj mix
 
Fellép:

Földszint:
FaktorLabor
Dj Gyurma
Az ördög jobb keze
 
Emelet:
Dj Naga
Dj Savage
Dj Steel
 
Helszín: Szarvas, Kossuth u. 2.
Kezdés: a délutáni események 15:00-tól, a partyk pedig 22:00-tól.
Belépő: a délutáni események ingyenesen látogathatók, este 20:00-tól 1000HUF

Addig is nézd meg egy korábbi, hanulatos zebrás buli képeit!

Vélemény, hozzászólás?

Új barátunk, a térfigyelő rendszer

Kamarazene ünnepi hangulatban