in

Mácsár Dorina EB ezüstérmes!

A Szarvas SE Taekwon-do szakosztályának versenyzője újabb sikert könyvelhet el magának, hiszen a múlt héten Rómában lezajlott kick-box Európa Bajnokságon taekwon-dós létére ezüstérmet szerzett küzdelem kategóriában.

A verseny különlegessége, hogy Dorina még nincs kilenc éves sem és nem volt kihívója a korosztályában, épp ezért egy korosztállyal feljebb indult a 10-12 évesek között. A ringben vívott döntőben egy nála nyurgább ellenféllel kellett mérkőznie, de Dorina látványos ütéskombinációival és fejremért rúgásaival igencsak feladta a leckét a pontozóbíróknak, akik a gong után megosztott pontozással hozták ki az ellenfelét győztesnek. Igazi közönségmeccs volt; ezzel az eredménnyel Dorina beírta a nevét a nemzetközi versenyzők sorába.

Már eddig is adtunk hírt Dorina fokozatos fejlődéséről és kiemelkedő teljesítményéről: mint ismeretes az ezt megelőző versenyen szerezte meg országos bajnoki címét, és megkapta a „Jó tanuló – jó sportoló” címet is szeptemberben.  A következő nagy verseny a novemberi Diákilompia lesz, melyen természetesen részt vesz.

Akit érdekel a taekwon-do, bátran jelentkezhet edzéseinken a Petőfi utcai csarnokban minden hétfőn és szerdán 18.00 órától.Pálinkás László.

Vélemény, hozzászólás?

Elhárfátlanodva

Melis Erik

Két karate VB arany Egerből