in

Gyilkosság gyilkosságot követ

Leslie L. Lawrence dedikálta új könyvét

Persze csak Leslie L. Lawrence legújabb könyvének történetében.Szarvason november 10-én este a Studium Könyvesboltban dedikálta legújabb két kötetes könyvét Lőrincz L. László. A könyvesbolt hamar megtelt, az író tisztelői és könyveinek szerelmesei még az üzlet előtt is szívesen ácsorogtak, s várták, hogy néhány szót válthassanak Lőrincz L. Lászlóval, s hogy közös fotót készíthessenek vele. Sok érdeklődő zsúfolódott be a könyvesboltba, kicsik nagyok, idősebbek és egészen fiatalok is türelmesen várakoztak.

Az író nagy lelkesedéssel szignálta az elé tett könyveket, – olyannyira, hogy közben két toll is felmondta a szolgálatot a kezében – nagy lelkesedéssel írta a különböző üzeneteket könyveinek első lapjára.

{xtypo_quote}A Fekete özvegy című regényében Leslie L. Lawrence Szinavatra Rao főfelügyelő kérésére testőri feladatot vállal Angáriká, a népszerű színésznő mellett. El kell kísérnie védencét egy távoli dzsungelfaluba, ahol a színésznő filmet forgat. Már az indulást is baljós jelek kísérik, egy színésznő öngyilkos lesz, majd feltámad és meg akarja ölni a botcsinálta testőrt. A fenyegető jelek sokasodnak, gyilkosság gyilkosságot követ…{/xtypo_quote}

Pályafutása több mint 25 éve kezdődött, akkor ifjúsági regényeket írt, majd következtek a tudományos fantasztikus regények, kalandregények. Igazán népszerű íróvá a 80-as évek elejétől megjelenő tudományos fantasztikus regényei, novellái tették.Lőrincz L. László – Leslie L. Lawrence, illetve Frank Cockney néven is ismert író, orientalista, műfordító, 1967 óta a nyelvtudományok doktora.

Leslie L. Lawrence írói álnéven kiadott első munkája, a Sindzse szeme hozta meg számára az országos népszerűséget. Ezen néven publikált elsősorban keleti tárgyú kalandregényeket. Munkájának része és szenvedélye az utazás, a mai napig is lehetőség szerint regényeinek minden helyszínét felkeresi. Tanulmányi során hosszú éveket töltött a Távol-Keleten, ahol a tibeti mellett a mongol folklórt és irodalmat is tanulmányozta.

Vélemény, hozzászólás?

Karatés házi bajnokság Csabacsűdön

Fordulatos mérkőzés, vendégsiker