in

Vízi-labda-rúgás

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi fordulóján, rangadó megrendezésére került sor, a Szarvas FC a Sarkadkeresztúri SE csapatát fogadta. A hazaiak magabiztosan kezdek, sorra dolgozták ki a helyzeteket, amelyek szinte már szokás szerint rendre kimaradtak. De nem kellett sokat várni az első gólra, Klimaj a 19. percben betalált, 1-0. Nem sokkal később a 27. percben Czigléczki is bevette az ellenfél kapuját, egy szép megmozdulás után gólt szerzett, 2-0. Kiszel a 32. percben ismét módosította az eredményt, már 3-0nál tartottunk. Így már félóra után úgy festett, hogy eldől a mérkőzés, a Somogyi-csapat 3—0-ra elhúzott.

Igen ám, de a vendégek „felébredtek” és ennek meg is lett az eredménye, nyílttá tették a mérkőzést. Az első játékrész végén, a 44. és a 45. percben is betaláltak. A második játékrészben is kialakult egy-két helyzet, de elég nehézkesen ment a játék, amihez a meglehetősen mély pálya is hozzájárult. A hazaiak a remekül játszó Czigléczki révén a 75. percben „találtak” még egy gólt, ami megpecsételte a Sarkadkeresztúr sorsát.  A vége felé az időjárásnak köszönhetően minősíthetetlenek voltak a körülmények, több volt a víz a pályán, mint egy úszómedencében. Mindezek ellenére, jól játszottak a fiúk.

A csapat fejlődését az előző szezonhoz képest látványosnak lehet nevezni, hiszen a forduláskor tavaly 15 ponttal rendelkeztek, jelenleg pedig 32 pontjuk van, nem mellesleg az előző évadban összesen 34 pont begyűjtése sikerült.

Szarvas FC – Sarkadkeresztúri SE 4-2 (3-2), a csapat a tabella 3. helyén várja a tavaszi forduló rajtját, ez dicséretes.

Nyilatkozatok:
Somogyi János: — Sok jó teljesítmény mellett nyertük meg ezt a mérkőzést úgy, hogy ránk jellemzően nem minden lehetőséget használunk ki.
Cserháti István: — A győzelmet jobban akaró és jól focizó hazaiak megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

Megújult az Ótemplom órája

Haladás az úton