in

Karácsonváró szarvasi fiatalok

Idén 3. alkalommal várhattuk a Karácsonyt a "szarvasi fiatalokkal"  városunk megújult színhelyén. A Vajda Péter Művelődési Központ jóvoltából a katolikus templom mellett felállított betlehem ideális hátteret nyújtott a színvonalas műsorhoz. Valkovszki Noémi megható éneke után Jónás Jánosné elnökasszony köszöntötte a megjelenteket. A farkasordító hidegben szívet melengető műsort láthattunk a SZIE Gyakorló Óvodájának szamóca csoportjától, valamint a Gyakorló Általános Iskola 4. osztályosaitól. Ezután modern dalcsokrot hallgathattunk a SZVKKI Székely Mihály Szakképző Intézménye tanulóitól, majd az Általános Iskola kisebb csoportja és a Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Evangélikus Általános Iskola gyermekei szavaltak és énekeltek a közönségnek. A hangulatot tovább fokozta a hagyományosan sütött gesztenye, a beigli, a forralt bor és a forró tea.

Az egyesület nevében ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a résztvevő oktatási intézményeknek, akik időt és fáradságot nem sajnálva évről évre emelik városunk ünnepi programjának színvonalát. 

Köszönetünket fejezzük ki továbbá azon intézményeknek, akikre minden évben számíthatunk: Babák Mihálynénak – Gyermekélelmezési Kht. és a Vajda Péter Művelődési Központ dolgozóinak. Szeretettel köszöntjük az idén mellénk állt civil szervezeteket is: az Emberöltő Alapítványt, valamint a Nagycsaládosok Egyesületét.

Reméljük, jövőre ugyanígy találkozhatunk.

Jónás Jánosné a "Szarvasi Fiatalok a Holnapért" Egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Éled a művésztelep

Szarvasiak kalandjai a “Mester Trophyn”