in

Autótolvajt fogott a Rendőrség

2010. február 04-én bejelentés érkezett a Szarvasi Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint 2010. február 03-án 17.00 óra és február 04-én 06.50 óra közötti időben egy gyomaendrődi lakóház csukott állapotú garázsából ismeretlen elkövető eltulajdonított egy Opel Astra 1.4 típusú személygépkocsit a benne lévő indítókulccsal, forgalmi engedéllyel és kapunyitó távirányítóval együtt. 

A bejelentés alapján a Szarvasi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el. A lopási kár kb. 1.200.000.-Ft.

A bevezetett rendőri intézkedések során 2010. február 07-én a Szarvasi Rendőrkapitányság és a Gyomaendrődi Rendőrőrs bűnügyi nyomozói egy mezőtúri lakóház udvarán lefoglalták az ellopott személygépkocsit és gyanúsítottként hallgattak ki egy mezőtúri férfit, aki a gépjármű eltulajdonításával gyanúsítható. 

Megállapítást nyert továbbá, hogy a férfit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtó Csoportja körözte, ezért elfogása után a Gyulai Büntetés-végrehajtó Intézetbe lett szállíva.

Szarvas, 2010. február 08.

Vélemény, hozzászólás?

Aludni csak mértékkel

Hölgyeké az elsőbbség