in

Told a Májkot Szarvastól Tokajig

Az első elődöntő után azt írtuk, hogy valami elkezdődött, a második után meg most azt, szerencsésen folytatódott, ténylegesen tömve volt a Zebra Club, úgyis írhatnám, hogy ”tekergett a bulikígyó és csattogott a partikarikás”. Szervezőbrigádunk egy ilyen rendezvénysorozat előtt, többek között, azt is céljául tűzte ki, hogy megpróbálja megmozgatni városunk lakóit és a környező fiatalokat, ami csakis odaadó, jól megszervezett munkával érhető el. Utunk elején járunk ugyan, de nem reménytelen a helyzet.

Január 29.-én a fellépők(név szerint: S.A.W., Érdektelen Érdekek, U-RA, Theory Pro)megint rendesen odatették magukat, nem kellett csalódnunk,ütős produkciók voltak. Végül a zsűri döntése értelmében a kondorosi Theory Pro jutott az április 16.-ai döntőbe. (A kiesőket a Zebra honlapján közönségszavazatoddal még bejutathatod a döntőbe.)

Apropó zsűri, (Ponza,Vanis és MC Busa,Balek MC), már másodjára voltak a Zebra Club vendégei, semmi sem változott: egyedi hangzás, profizmus, fáradthatatlanság…Köszönünk mindent.

Meg kell említenünk, hogy a szokásos triónk mellé (Baraka Egyesület, Fordított Fülek, Zebra Club) ezen a pénteken „beállt” a Körös-Szögi Kistérség Többcélú Társulása, akiknek TÁMOP- 5.2.5 jelű projektje segített a megvalósulásban, és tette többek között ingyenessé a bulit. A szórólapjainkon olvasható támogatóinknak szintén köszönet, és kitartás.

Most pénteken, azaz február 12.-én, jön a harmadik forduló. A fellépők PIT, DD KOBE, SMILERZzz és DAY (komoly csata lesz, ez borítékolható), a zsűri Funk és Frank, a vendég pedig Suhov. Természetesen ők is fellépnek, ha ismered őket, úgyse hagynád ki, ha nem, akkor meg azt ajánljuk, ne hagyd ki! Pénteken találkozunk, sörakciófilm a vetítőben, told a májkot velünk…

-eckert-

Vélemény, hozzászólás?

Kopogtató cédulák leadása – MSZP

A nyugdíj nem könyöradomány