in

Egy pont a bajnokesélyes ellen

 Három és fél hónapot vártak a szarvasi focisták arra, hogy végre labdába rúghassanak tétmeccsen. Nem is akármilyen ellenfél várt a hazaiakra, hiszen a megyei első osztály listavezetője a Szabadkígyós érkezett Szarvasra. Azonnal támadólag léptek fel a kékmezes vendéglátók, Klimaj lövésénél már többen gólt kiáltottak. A vendégek egyértelműen a védekezésre fektették a hangsúlyt, ami igencsak meglepő egy bajnokaspiráns csapattól. A kapusok jól végezték feladatukat, így gól nélkül zárult az első felvonás.

Szünet után Somogyi mester eredeti posztjára a pálya jobboldalára tette Kiszelt, a népszerű Fókát. Ez megzavarta a vendégeket, több akció futott a jobboldalon de gól csak nem akart születni. Ennek ellenére nem unatkoztak a nézők, nagy küzdelem jellemezte a találkozót.

A vendégek játékos-edzője Ekker Attila ritka bravúrt hajtott végre. Néhány perc alatt kiállíttatta magát. A kispad környékén felforrósodott a hangulat, végül aztán helyre állt a rend. Az emberhátrányban játszó Kígyós kis híján a győzelmet is megszerezte, de Kiri kapus hatalmas bravúrral tolta ki a labdát a léc alól. Nem született gól, amelyre legutóbb 2008 nyarán volt példa a szarvasi arénában.

A Szabadkígyós nem bizonyította miért áll a tabella élén, a Szarvas becsülettel hajtott, de ezúttal egy ponttal kellett megelégednie.

 

Vélemény, hozzászólás?

A hely, ahol élünk

Magyarországon a magyarok érdekei érvényesüljenek!