in

Magyarországon a magyarok érdekei érvényesüljenek!

Hivatalosan is megkezdődött a FIDESZ országos kampánya, aminek első napján Domokos László országgyűlési képviselő tartott lakossági fórumot a Vasipari éttermében. Majd másfél órás beszéde alatt érintette az öt „nemzeti ügyet”, a gazdaságot, az egészségügyet, a közbiztonságot, a szociális ügyeket és a munkahelyteremtést. A nagyobb adó, kisebb támogatás magyar rendszerén alapvetően változtatna. Elszomorítónak nevezte, hogy az utóbbi nyolc év során a mélyszegénységben élők között megjelentek a gyerekek, sőt, egyre nagyobb hányadukat teszik ki. „A közbiztonság tipikus állami feladat”, mondta Domokos László. Aki elkövet valami törvényelleneset, annak legyen következménye. Ehhez nem másmilyen Rendőrség, vagy más szervezet kell, hanem fel kell tölteni a Rendőrség üres sorait, jelentette ki Képviselőnk.

Ahhoz, hogy igazi rendszerváltás legyen végre, ahhoz bele kell nyúlniuk a kétharmados törvényekbe, amiket az első MSZP-SZDSZ-es kormány alkotott a kilencvenes évek közepén, de ehhez meg kell a szavazók ilyen arányú bizalmát. Hogy miért nem elég az 51%? 1998 és 2002 között próbálták a koalíciós kormányzást, több, de inkább kevesebb sikerrel, gondoljunk csak Torgyán doktor országlására. Ezért szeretne a FIDESZ koalíció nélküli kormányzást kérni a szavazóktól. Amennyiben megkapnák, radikális változást tudnának végrehajtani. A határon túli magyaroknak megadnák az állampolgárságot, átadva a minél gyorsabb feledésnek a szégyenteljes népszavazás eredményét és emlékét, valamint elszámoltatnák azokat, akik miatt ilyen helyzetbe került az ország. Ez utóbbi két tétel kérdésében egyébként lesz olyan párt a parlamentben, amelyik hajlandó lesz együttműködni.

Ha kormányra kerül a FIDESZ, és a jelen állapot szerint kormányra fog kerülni, amin már „ország orvosa” sem tud akkorát rontani, hogy ne így legyen, sőt, valószínűleg csak a kétharmados határ megugrása kérdéses, Domokos László garanciát vállalt arra, hogy lesz M44-esünk, nem csak a kettes szakasz, hanem Kecskeméttől Gyuláig gyorsforgalmi úton lehet majd közlekedni, és erre kezet adott Orbán Viktor is.

Vélemény, hozzászólás?

Egy pont a bajnokesélyes ellen

Úszóverseny kisiskolásoknak