in

Az ember, aki mit csinál

Városunkba látogatott az az ember, aki már évek óta mit csinál. Ő volt az első, aki fel merte vállalni széles nyilvánosság előtt, hogy ő bizony mit csinál. Ennek apropóján beszélgettünk vele. Mesélt magáról, és a miről. 

– Honnan jött az ötlet, hogy mit csináljon?
Én már egész fiatalon tudtam, hogy egyszer csak mit fogok csinálni. Az emberek sokfélét csinálnak, de rájöttem a lényegre, hogy olyan nincs, aki konkrétan mit csinál. Természetesen nekem is voltak tévelygéseim, de mindig is tudtam, hogy számomra a mit csinálás a helyes út.

– De tényleg, mit csinál?
Tényleg mit csinálok. Ez valóban hihetetlen lehet az átlag számára, hogy mit állítok elő. Ráadásul nem is akármilyen minőségben. Én arról vagyok híres, hogy mit csinálok. És erre büszke vagyok.

– Mire?
Igen, a mire. Mit csinálni hivatás, életcél és szórakozás is egyben. De én mindezt össze tudtam kapcsolni szerencsére. Tudom, hogy mit kell csinálnom.

– Mit?
Mit. Mi mást. Tényleg. Álszerény lennék, ha azt mondanám, ugyan, nincs mit. De van mit. Szerencsére van mit. És egyre több mit van. Száz, mit száz, ezer, tízezer. Gyarapodunk.

– Nem semmi.
Nem. Mi. 

– Mi?
Az. Az bizony.

Vélemény, hozzászólás?

Ismét három országgyűlési képviselőnk van!

Reakciók