in

Add tovább!

Ismét ételt osztott az Evangélikus Egyházközség és az Ótemplomi Szeretetszolgálat. Az orosházi Illyés Gábor ismét elhúzta kiszuperált gulyáságyúját, hogy ételt főzzön benne azoknak a szarvasiaknak, akiknek a hóvége már komoly fejtörést okoz. Ahogy azt Lázár Zsolt evangélikus lelkész mondta, neki ez a küldetése, aki sokszor a saját pénzét állítja csatasorba, mikor nem jön össze megfelelő mennyiségű adomány. A mai menü felesborsó-leves, tárkonyos raguleves, káposztaleves, ill. babgulyás volt. A mai főtt ételek mellé Polgármesterünk nagyobb mennyiségű spárga és paradicsomkonzervvel szállt be a további szűkösebb napokra. Az ételhordókba töltött ebéd mellé útravalónak Lázár Zsolt a következő igét csomagolta be: „a vendégszeretetről meg ne feledkezzetek, mert ezáltal  egyesek – tudtukon kívül – angyalokat vendégeltek meg. (Zsid 13,2)”, és azt kérte az ételért folyamodóktól, hogy ezt a jót, amit most kaptak, legyenek szívesek tovább adni valamilyen formában más rászorulóknak.

A következő ételosztás május utolsó vasárnapján, 30-án lesz a vásártéri Napfény óvoda előtt lesz, ahová várják a rászorulókat, ill. hozzájárulókat.

A kérésem az lenne a hozzászólókhoz, hogy ne a krónikus negatív hozzászólók mondjanak véleményt, hanem azok, akik ehhez az utolsó gondolathoz hozzá tudnak tenni!

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

A Babilon Táncsport Egyesület Sztárpalántái

Hol volt a sölypörtarajú lápimozsolya