in

Bravúr a javából

A hétvégéről előrehozott bajnoki találkozó a bajnoki címre is esélyesnek tartott gyomaendrődiek sikerét sejtette. Úgy is kezdődött a derbi, hogy a vendégek számára nemigen okozhat a két pont begyűjtése. Bár jelentős előnyre egyetlen esetben sem tudtak szert tenni, végig náluk volt az előny. A szarvasiak több esetben egalizálták két-háromgólos hátrányukat, de ahhoz, hogy átvegyék a vezetést, túl sokat hibáztak. Ahogy fogytak a percek, úgy fogyott a remény is egy bravúros eredmény elérésére. Szerencsére a pályán máshogyan gondolták a lányok. Három perccel a vége előtt, 24–21-es vendégvezetésnél sem adták fel, gyors egymásutánban szerzett gólokkal előbb egalizálták a különbséget, majd hallatlan lelkesedéssel a győztes találatot is bevitték.

Száva Flórián: – Megérdemeltük a győzelmet, mert a kihagyott ziccereinket nagyon nagy lelkesedéssel és igazi csapatmunkával tudtuk pótolni.

Szarvasi NKK–Gyomaendrődi NKSE 26–25 (10–12)

Megyei I. osztályú női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 50 néző. V.: Ökrös, Bodóczy. Szarvas: Kasik – Kovács H., Molnár 7, Kovács Á. 2, Tantucz 7, Kovács F. 1, Csery 5. Csere: Melis (kapus), Rubinstein 1, Fulajtár 1, Farkas 2, Ambrus, Plentri, Medvegy. Edző: Száva Flórián. A Gyomaendrőd legjobb góldobói: Hornok 7, Farkasinszki Z. 4, Kurilla 3, Rácz 3.

Vélemény, hozzászólás?

Nem a mi csapataink hétvégéje volt

Régizene – nem rossz zene