in

Csipolder, mától Szarvason is!

A csipolder. Ugye mindannyiunkban kellemes érzetet kelt e melengető szó? Na, ugye. Lassan lezárul egy korszak, egy kevésbé kényelmes időszak, amikor is csipolder nélkül tengettük mindennapjainkat. Kényelmetlen, rút időszak volt ez. Sokunk életét megkönnyíti majd a csipolder. Vége a hajolgatásnak, rázkódásnak, és a spájzba sem kell drótkötéllel bevontatni a még járó betonkeverőt. Itt a csipolder, elérhető áron, kivétel nélkül mindenkinek, hogy egy élhetőbb világba szülessenek gyermekeink, unokáink. Csip-csip csipolder, szól a nóta a rádiókból, és innentől már nem álom, hanem megérdemelt valóság. Talán mindannyiunk érdeme, hogy elérkezett a csipolder ideje, de leginkább Rodavás Szergejé, aki hazánk egyetlen olyan cégének a vezetője, amelyik lehetővé tette, hogy az Ön lakásában is helye lehessen a csipoldernek.

Kedves Rodavás úr, hogyan mutatná be a csipoldert néhány mondatban?
A csipoldert szerintem senkinek sem kell bemutatni. De ha mégis erre kérnek, akkor imígyen szoktam válaszolni: a csipolder olyan váltvapöttöm tuskeltető adáskóp, hogy még a kisgyermekeknek is, sőt, akár a nagypapa kedvencévé is válhat. A kezdeti nehézségeken mára már csiszoltak a gyártók, s így elmaradt a csigapöröly okozta áramlibalizáció. Egyszerűbben fogalmazva, nem csípi be derék tájt a hájsávunkat, sőt, melengető érzetet biztosítva arra ösztönzi használóját, hogy még, még, illetve csip-csip csipolder. 

Van köze cégüknek a rádiókban nagy sikerrel futó „Csip-csip csipolder” című popszámhoz?
A nótát én írtam, nem akarom tovább tagadni. Meggyőződésem, hogy egy sikeres termék mellé dukál egy még sikeresebb zeneszám is, hogy a vásárlók dalolva adják oda nekünk a pénzüket. Ez a mi üzletfilozófiánk, nem az akadékoskodó kötözködés. Nézze, én úgy gondolom, hogy táncolva kell eladósodnia a lakosságnak, ha már mindenáron csipolder. És tény, hogy kitört a csipolder-mánia, tombol a csipolder, s ennek már senki sem szabhat gátat. Fakadjunk dalra, táncra hát!

Szereti a halászlevet?
Igen.

Rodavás Szergej tehát máris sokat tett a lakosságért, és még be sem hozta hazánkba a szplacsettit. Na, akkor lehet szépen fontolóra venni egy újabb nemzeti ünnep bevezetésének gondolatát.

Vélemény, hozzászólás?

Szarvas ♥s Békés megye

Góleső az esőben