in

Góleső az esőben

Három idegenbeli mérkőzés után ismét hazai közönség előtt lépett pályára a Szarvasi FC gárdája. Az eső és a hideg nem kedvezett a nézőszámnak, így a megszokottnál kevesebben láthatták amint a mérkőzés előtt csapatunk felköszönti Rejtő József tiszteletbeli elnököt hatvanadik születésnapján. Az ajándék mi más is lehetett volna, mint egy labda, egy Rejtő 60 feliratú szarvasi mez, és a kezdőrúgás joga. Szurkolóként is elismerés jár Józsi bácsinak, aki rengeteget tett már futballunkért, és ezt várjuk tőle a következő 60 évben is!

Együttesünk a Kiri-Kugyela, Pákozdi, Petykó,Csellár-Kiszel ,Klimaj ,Závoda, Fekécs-ifj.Somogyi, Truczka tizeneggyel vette fel a küzdelmet az alsóházban tanyázó Mezőberényi FC ellen. Azonnal kapujukhoz szögeztük az ellenfelet, aminek hamar meglett az eredménye, Csellár közelről lőtt a léc alá. A 27. percben eljött az a pillanat, amire régóta vártunk. Truczka Tomi remek fejessel megszerezte első gólját.

A vendégek középcsatára Fejes egy ütközés után szédülve botorkált le a pályáról. Így a berényiek nemigen reménykedhettek, hogy gólt szerezhetnek, legjobb góllövőjüket elveszítve. A félidő végén Somogyi sajnos a bal kapufára bombázott egy büntetőt, de ezúttal ez is belefért.

Szünet után az eső elállt, a góleső viszont szerencsére nem. A 62. percben Pákozdi Feri adott be a jobboldalról, azonban lecsúszott lövése, és a meglepett kapus lábai között vánszorgott a hálóba a labda. Remek hátvédünk aligha feledi ezt a gólt, hiszen ritka alkalom, hogy kárt tesz az ellenfél hálójában. Aztán Somogyi és Rácz is betalált, Nagy pedig egy bombagóllal kozmetikázta az eredményt.

Könnyed játékkal 5-1 re győztünk a Mezőberény ellen, és joggal szólt a vastaps a mérkőzés végén. Kiemelkedően teljesített Pákozdi, Fekécs, Csellár, és Závoda. 

Elkélt ez a magabiztos siker, hisz két keménynek ígérkező mérkőzés vár ránk. A kiesés elől menekülő Békéscsabai MÁV, és az örök mumus Kondorosi TE vendégei leszünk a következő hetekben. Ott is zúgjon a hajrá Szarvas!

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Csipolder, mától Szarvason is!

Presztízs a javából