in ,

Elfogták a nagyfoki-holtági sorozatbetörőt

A Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi nyomozói 2010. augusztus 02-án a délutáni órákban Orosháza belterületén fogták el azt a helyi lakost, aki a beszerzett információk alapján megalapozottan gyanúsítható a Szarvas Nagyfoki-holtág területén 2010. július hónap elején elkövetett több nyaraló feltörésével kapcsolatban.

A férfi elszámoltatása során 6 nyaraló betörést ismert el. Az elkövető a helyszínen talált eszközöket vette igényben ahhoz, hogy bejusson a nyaralókba (ajtó, ill. ablak feltörés), sok esetben nagyobb értékű rongálási kárt hagyott maga után.

Az ingatlanokból főként élelmiszereket és italokat tulajdonított el pár ezer forint értékben. De volt rá példa, hogy az egyik nyaralóból eltulajdonított konzervet a másik nyaralóban lévő tűzhelyen megmelegítette és elfogyasztotta.

Miután a rendőrök a férfi adatait megállapították, kiderült hogy, ellene más rendőrkapitányságon szintén lopás miatt folytatnak büntetőeljárást.

A Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya többrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, eddig 6 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítva a férfit.

Szarvas, 2010. augusztus 03.

Vélemény, hozzászólás?

utrehab100803

Aki nem lép, állva marad

koros100804

Elegünk van Körös-ügyben