in

Szarvasi hölgyek sikere a mozgásfesztiválon

100913holgyek

100913holgyekSzarvasi lányok, asszonyok lelkes csapata indult szeptember 5-én vasárnap reggel Budapestre a Millenáris parkba, a „XII. Coca-Cola testébresztő Női Mozgásfesztivál”-ra. A Békés megyei szabadidős klubok tanácsa által támogatott rendezvényen 33 szarvasi hölgy erősítette a békés megyei csapatott.

A nagyon szép környezetben közel 60 sporteszközt próbálhattak ki a sportolni szerető hölgyek. Voltak akik csak saját maguk szórakoztatására próbálták ki az egyes sport eszközöket, de voltak akik komolyan neki leselkedtek a pontok gyűjtésének. Lehetett jógázni, Katus Attilával aerobikozni, a gyerekeknek Coca-cola falat mászni, rengeteg ismeretlen sporteszközt kipróbálni.

Eredmények:
I. korcsoport: Papp Diána 2. hely; Kriska Vivien 3. hely.
III. korcsoport: Podani Anikó 1. hely.
IV. korcsoport: Liska Zlatica 1. hely; Szító Jánosné 2. hely; Hajdú Ildikó 3. hely.

A megyék versenyében ismét Békés megye csapata lett az első, „a szarvasi hölgyek” rutinos versenyzése révén. A versenyen a pontok gyűjtését tombolasorsolással is jutalmazták ahol a szarvasi hölgyek 15 meg is nyertek, sőt a tombolasorsolás fődíját is egy MBT – cipő utalványt is szarvasi hölgy zsebelhetett be. A vidám csapat hazafelé jövet már a jövő évi versenyt taglalta, miszerint nem szeretnék meg szakítani az évek óta tartó elsőséget.

Fazekas Erzsébet
MTTSZ Lövészklub elnöke

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

100912payor

Zárás Payer Andrással

100913szilva

Pálinkás jó reggelt/ napot/ estét!