in

Szarvasi hölgyek sikere a mozgásfesztiválon

100913holgyek

100913holgyekSzarvasi lányok, asszonyok lelkes csapata indult szeptember 5-én vasárnap reggel Budapestre a Millenáris parkba, a „XII. Coca-Cola testébresztő Női Mozgásfesztivál”-ra. A Békés megyei szabadidős klubok tanácsa által támogatott rendezvényen 33 szarvasi hölgy erősítette a békés megyei csapatott.

A nagyon szép környezetben közel 60 sporteszközt próbálhattak ki a sportolni szerető hölgyek. Voltak akik csak saját maguk szórakoztatására próbálták ki az egyes sport eszközöket, de voltak akik komolyan neki leselkedtek a pontok gyűjtésének. Lehetett jógázni, Katus Attilával aerobikozni, a gyerekeknek Coca-cola falat mászni, rengeteg ismeretlen sporteszközt kipróbálni.

Eredmények:
I. korcsoport: Papp Diána 2. hely; Kriska Vivien 3. hely.
III. korcsoport: Podani Anikó 1. hely.
IV. korcsoport: Liska Zlatica 1. hely; Szító Jánosné 2. hely; Hajdú Ildikó 3. hely.

A megyék versenyében ismét Békés megye csapata lett az első, „a szarvasi hölgyek” rutinos versenyzése révén. A versenyen a pontok gyűjtését tombolasorsolással is jutalmazták ahol a szarvasi hölgyek 15 meg is nyertek, sőt a tombolasorsolás fődíját is egy MBT – cipő utalványt is szarvasi hölgy zsebelhetett be. A vidám csapat hazafelé jövet már a jövő évi versenyt taglalta, miszerint nem szeretnék meg szakítani az évek óta tartó elsőséget.

Fazekas Erzsébet
MTTSZ Lövészklub elnöke

Vélemény, hozzászólás?

100912payor

Zárás Payer Andrással

100913szilva

Pálinkás jó reggelt/ napot/ estét!