in

Darabra kínált, kézzel készített pulykatermékek

101021gallicoop

101021gallicoopKülönleges, új termékekkel indítja az őszt a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. A nyáron piacra dobott Gyros-tálhoz hasonlóan a legújabb, Manufaktúra nevet viselő készítménycsalád egyedülálló Magyarországon, hiszen darabra csomagolt fagyasztott félkész termék eddig nem volt kapható. A névválasztás elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártási folyamat jelentős része kézzel történik. A közel 100% pulykamellhúst tartalmazó Kékszalag és Szarvasi pásztorábránd fantázianevű Manufaktúra termékek 135 és 140 grammos kiszerelésben, az egyedi igényekhez jól alkalmazkodó bolt- és vevőbarát csomagolásban, októbertől kaphatók a hazai üzletekben.

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. legújabb termékfejlesztése a Manufaktúra nevet kapta, amely jelenleg a hazai baromfipiacon egyedülállónak számít. A darabra csomagolt, gyorsfagyasztott, panírozott, töltött, gyorspácolt, valamint elősütött félkész termékek közel 100% pulykahúst tartalmaznak. Jelenleg két ízben és fantázianéven kaphatók: a Kékszalag „Cordon Bleu” Pulykamellszelet (pulykamellhús, sonka és sajt felhasználásával készült), valamint a Szarvasi pásztorábránd (kapros túróval töltött pulykamellhús), de a későbbiek folyamán több ízt is tervez bevezetni a cég.

„A rohanó világban optimális ez a csomagolás, hiszen például egy egyedülálló ember nem mindig kíván egyszerre például 1 kg panírozott terméket vásárolni egy ízből, de a Manufaktúra termékekkel nagy családi rendezvény esetén is lehet az egyedi igényekhez alkalmazkodni. Lehetőséget kínálunk nekik, hogy akár több ízből is tudjanak válogatni. Ahogy a nevéből már sejthető, az egyediségüket tekintve ezek a készítmények jókora részben kézi erővel készülnek.” – mondta Erdélyi István, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

A csomagolás (a Kékszalag 140 g/db, a Szarvasi pásztorábránd 135 g/db) nem csupán a vevői igényekhez idomul, hanem boltbarát is egyben, hiszen a készítményeket faláda hatású papírdobozokban kínálják a vásárlóknak, ezzel könnyebbé válik a kisebb mennyiséget a polcokon kínálni.

A Gallicoop Manufaktúra termékei októbertől kaphatók a hazai boltokban, bruttó ajánlott fogyasztói áruk 290 forint.

Vélemény, hozzászólás?

101020szentandras

Családi nap a szentandrási iskolában

101019naptar

Ismét falinaptár!