in

Ismét falinaptár!

101019naptar

101019naptarTavaly év végén jelent meg a nagy sikert aratott falinaptár, amely réges-régi képeslapokon mutatta be szeretett városunk egykori arculatát. A tizenkét hónap tizenkét épület bemutatására adott akkor lehetőséget. Ennél – szerencsére – jóval több szép épület, táj található Szarvason, amelyekről képeslapok készültek a XX. század első felében. Ezért a szerkesztők – a Szarvasi Hobbi Gyűjtők – úgy döntöttek, hogy idén is megjelentetik e kiadványt.

Ha szeretné látni a beépítetlen Mangol-zugot a húszas évek derekán, a vízhordó cselédeket, lajtos kocsit a Ceres-kútnál, a XIX. századi Erzsébet ligetet, Farkas Soma boltját a Kossuth utcán, vagy Csáky Albin Anna-ligeti nyaralóját…

A naptár gyönyörű küllemét idén is a Digitális Kalamáris garantálja, médiatámogatója pedig ismét a Newjság. Megvásárolható lesz a Polgármesteri Hivatal portáján, a Tessedik Sámuel Múzeumban és a Zsapír Bt. Szabadság és Kossuth utcai papírboltjaiban.

A tavaly közzétett mondat idén is érvényes: “Tessék sietni, mert a szerkesztők elég bátortalanul határozták meg a példányszámot, mindössze 200 kerül a boltokba!”

falinaptar2011borito

Vélemény, hozzászólás?

101021gallicoop

Darabra kínált, kézzel készített pulykatermékek

Változik a szakrendelések helye és ideje