in

Családi Nap a szarvasi Gyakorló Általános Iskolában

101102szie

101102szieA Szent István Egyetem Gyakorló Általános Iskolájának tanítói munkaközössége negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos őszi Családi napját. A programon részt vettek az iskola tanulói, leendő első osztályosai, szüleik és nagyszüleik.

A reggeli kissé kellemetlen időjárás senkinek nem szegte kedvét. Jólesett és mindenkit átmelegített a zenés gimnasztika és a Korona Étterem forró teája.

Ezt követően a gyerekek szurkolhattak az apukák – tanító hallgatók, az anyukák – tanító nénik, az 1-2. osztályos fiúk, az 1-2-4. osztályos lányok és az iskolás fiúk – ovis fiúk labdarúgó mérkőzésén.

Izgalmasnak és humorosnak bizonyult a sor- és váltóverseny, melyen a gyerekek szüleikkel egy párt alkotva három csapatban vettek részt. A versenyen a Csillagtökök csapata érte el az első helyezést.

Pihentetőül a családok töklámpásfaragó versenyre nevezhettek be. Nehéz volt a zsűri dolga, hiszen szebbnél szebb alkotások születtek. A legtetszetősebb lámpást Bencze Benedek és családja készítette.

A programba a SZIE Pedagógiai Kar hallgatói is aktívan bekapcsolódtak. Hajnal Sándor hallgató táncházat vezetett, a talpalávalót pedig Boczonádi Zsuzsanna pengette citerán.

A Családi Nap zárásaként egy közös ebédre került sor, melyet Kalocsai Csenge 1. osztályos tanuló édesapja készített el.

A tanító néniknek öröm volt látni a sok mosolygó arcot, csillogó szemet, valamint azt, hogy új családi kapcsolatok születtek.

A SZIE Gyakorlóóvoda és Gyakorló Általános Iskola vezetése és tanítói közössége ezúton is szeretne köszönetet mondani Babák Mihályné Marikának, aki rendelkezésünkre bocsájtotta az Ifjúsági Tábort a program megvalósítására.

Vélemény, hozzászólás?

Felkészülés a téli időjárásra

101103uszoverseny

Alsósok a medencében