in

Szarvasi világcsúcs

101125janiba

101125janibaAz elmúlt hét vasárnapján, Balassagyarmaton második alkalommal rendezte meg a Vitalitás SE az Atlas Sport Felhúzó Gála- Molnár Miklós emlékversenyt.

A verseny célja az erőemelő sport, ezen belül is a felhúzás népszerűsítése volt, valamint itt dőlt el kik 2010.felhúzó bajnokai. Az erőemelés három gyakorlata közül fekvenyomásból rendszeresek a versenyek, míg felhúzásból a gyarmatiak ötletének köszönhetően eddig csak Nógrádban rendeztek ilyen erőpróbát. Városunkat ki más képviselhette volna, mint id. Fábri János a verhetetlen bajnok. A versenyt 6 korcsoportban rendezték meg, győztest hirdettek korcsportonként ezen belül súlycsoportonként és abszolútban is. Janibá korcsoportjában és a masters kategóriában is verhetetlennek bizonyult, első helyezést szerzett, valamint a benevezett közel 200. versenyző közül is az abszolút 1. helyezést érte el 285kg-os eredménnyel, amely új világcsúcs.

Ez már csak azért is kimagasló és döbbenetes eredmény mert a versenyzők közel 90%-a a 14-39 év közötti korosztályból került ki.

Gratulálunk a bajnoknak és további sportsikereket kívánunk!

{youtube}8sDFsuwgQJ8{/youtube}

Vélemény, hozzászólás?

Bújkált és bűnözött – rács mögé került az egyik TOP 10-es

101125civil

Civil fellegvár Szarvason