in

Lufik a levegőben

101203szalagavato

101203szalagavatoDecember környékén kerülnek kítűzésre a végzős középiskolások mellére azok a szalagok, amik azt jelentik, hogy viselője a középiskolai tanulmányainak utolsó évét tapossa. Ez hagyományosan nagy felfordulással jár az iskolák környékén, mert a diákok vidám, felszabadult műsorral ünneplik a jeles alkalmat.

Így volt ez tegnap a Vajda Péter Gimnáziumban is. Az Alkotmány úti sportcsarnokban gyűltek össze a végzősök szülei, barátai, hogy együtt ünnepeljenek ezen vidám alkalomból.

A szalagtűzés után a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola harmonikazenekara a Sirtakival és az együttes egyik legnépszerűbb dalával, az “it could have danced all night” cíművel csinálta meg a hangulatot a 12. évfolyamosok keringőjéhaz. A látványos, mintegy 40 pár által előadott táncbemutató után a végzősök vidámabb, de kalózoktól hemzsegő vizekre eveztek, valahová Japán környékére, ahol egy rémálomból úgy ébredtek, mintha egész éjjel rokiztak vagy kártyáztak volna.

Az osztályok produkciói után közös énekléssel búcsúztak a közönségtől, aminek a végén mindenki elengedte a kezében tartott lufit.

De meséljenek inkább a képek! Hamarosan fent lesz az összes fotó osztályokra bontva. Az adminkukacnewjsagponthu címen lehet majd beőlük képet rendelni.

Vélemény, hozzászólás?

101203belviz

Eső, belvíz, és még eső

101205szekely

Közeledik a katonaévek vége