in

Évvégén is “LENDÜLET”-ben

101210lendulet

101210lenduletA hétvégén került megrendezésre az Aerobik Magyar Kupa Döntő, ahol a Lendület Sport-és Szabadidő Club versenyzői 3 egységgel vettek részt.

Up4-es korosztályban a legkisebbek challange kategóriában versenyeztek, versenyzésük során a legjobb gyakorlatot most adták elő.

Az már a sors fintora, hogy 2 apró hiba miatti pontlevonás a 6. helyet eredményezte. Jövőre már basicben próbálkoznak a lányok, és persze a step padot sem hanyagolják! A korosztályváltó UP2 csapat step és challange kategóriában is döntőbe jutott. Érettségüket és tudásukat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy mindkét kategóriában a dobogóra állhattak. Stepben II. helyen, challange-ben a III. helyen végeztek. Jövőre ők is próbálkoznak basic kategóriában ill. stepben is.

December 10-én pénteken kerül megrendezésre hagyományos évvégi Mikulás ünnepségünk, amelyen a gyerekek az eddigi , valamint az új gyakorlataikat is bemutatják.

Felkészítőjük, Springelné Zita az elért eredményekhez ezúton is gratulál, és a további munkához kitartást valamint sikereket kíván!

Vélemény, hozzászólás?

Kirabolta gyermekét az édesanya

101211fa

A fák nem ellenségeink!