in

U11-es focistáink bronzot haztak haza

101223foci_1

101223foci_12010. december  18-án ismét megrendezésre került  8 csapat részvételével  Rákóczifalván az U11-es korosztály részére a gyermek terem labdarúgó torna. A szarvasi csapatot az alábbi játékosok képviselték: Ruzsinszki Viktor, Szebegyinszki Robin, Rohony Márk, Mojzsis Martin, Török László, Domján Balázs, Szappanos Ármin, Borbély Dávid, és csapatvezetőként Török László szülő. A résztvevő  csapatokat  2 négyes csoportra osztották. Mieink a Martfű, a Lurkó Focimánia Szolnok és Rákóczifalva fiataljaival vették fel a küzdelmet.

Eredmények:

Martfű – Szarvas  1-0
Végig  jobban játszva, a végén kapott távoli lövésből származó góllal kaptunk ki. Ébresztő!

Lurkó Focimánia Szolnok – Szarvas 0-5
Az eredmény magáért beszél. Felszabadult tetszetős játék, és eredmény is megvan.

Szarvas – Rákóczifalva 1-0
A hazaiakkal szemben mindig nehéz. Küzdelmes nehéz meccs, de a jó játék a győzelmet is hozza.

A csoportot második helyen zártuk a Martfűi csapat után. Ez után következett a keresztbe játszás a másik csoport első helyezettjével, tét a döntőbe jutás.

Szarvas – Szanda Focisuli (Szolnok) 0-0
Az eddigi legerősebb és legjobb meccsen végig partiban voltunk az egyenrangú ellenféllel. Sok kimaradt helyzet mindkét oldalon, és a döntés a 3-3 büntető rúgásra maradt. Ebben alulmaradtunk. Ezt még többet kell gyakorolni.

A vesztesek a 3. helyért játszanak. A másik elődöntőt elbukó csapat a mi csoportunkból ismert Martfű együttese.

Szarvas – Martfű 1-1
A megismételt presztízs csatában ismét rengeteg helyzet, enyhe szarvasi fölénnyel. A vége előtt nem sokkal ismét egy talált martfűi gól. Megismétlődik az első meccs ? Nem, a lefújás előtt 10 másodperccel egy szintén szerencsés góllal egyenlítettünk.

Következnek a büntetők, melyek eddig nem jöttek be. Az első 3-3 büntető nem hoz döntést. És mindezt folytatjuk a 8. sorozatig míg végre eldől.

Miénk A BRONZ  !!!

A büntetők lövését (és kapusunk védéseit) látva mégsem olyan rossz a helyzet, de ezt az ellenfél bánhatja.

Végeredmény:
• Szanda Focisuli Szolnok
• Törökszentmiklós
• SZARVAS
• Martfű

Fiatal focistáink a kiegyenlített mezőnyben fizikailag és taktikailag is kiválóan helytálltak. A védelem és a kapus teljesítményét az összesen 2 kapott gól  is minősíti. A meccsek eredményei  a pillanatnyi formától és szerencsétől függtek, az első négy helyezett azonos játékerőt képviselt.

HAJRÁ SZARVAS !!!!

101223foci_2

Vélemény, hozzászólás?

101223ujtemplom

Újtemplomi csillagvárás 2010 (negyedik gyertya)

101224kiralyfi

A királyfi születésnapja