in

Várták és megjött a tavasz

110323chovan

110323chovanTavaszváró koncerttel próbálták meg a meleget előcsalogatni a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola növendékei. A tavasz első napján adott koncert jól sikerült, bár az idő a hétvégén még nem volt ennyire tavaszias, de mára nem lehet panaszunk rá.

Szóló előadásoktól kezdve a népesebb együttesekig, a legfiatalabb előképzősöktől legidősebbekig terjedt a fellépők sora, akik a furulyától a gitárig és a harmonikáig bemutatták az iskola szinte minden hangszerét.

Jó ötlet a Chován vezetése részéről, hogy a növendékeket már az első évtől kezdődően színpadra állítják, így azok a szülők, akiknek a nagyobb gyerekük már felléptethető szinten játszik, többnyire a kisebb testvérel, testvérekkel érkeztek, hátha ők is kedvet kapnak majd a zenéléshez, ami egyrészt fontos a chovános minőségi oktatás fenntartásához, másrészt fontos a gyerekek sokoldalú képzésének szempontjából.

A majd kétórás koncert végén minden fellépő és szülő elégedetten hagyta el a Vajda Péter Művelődési Központ színháztermét. Az előbbiek azzal a büszkeséggel, hogy megmutatták a családtagoknak, barátoknak, mit tudnak, míg a szülők azzal, hogy elégedetten konstatálták, hogy gyermekük mennyit fejlődött a legutóbbi fellépés óta.

Vélemény, hozzászólás?

110322veber

Tökéletes soha sem lesz

110324foldesi

Az MSZP az emberek pártja marad