in ,

Az ország legjobb állását ajánljuk

110401aola

110401aolaBizonyára sokan meglepődtek azon, hogy ismét bekerültünk a helyi lapokba és a tévékbe. Köszönhetjük ezt annak az ötletnek, amit egy nyaralótulajdonos, Szarvas szerelmese adott be a közösbe, és kereste meg vele az Önkormányzatot és a Tourinform irodát az elmúlt év végén, hogy hirdessük meg az ország legjobb állását, ami egy turisztikai élmény-ellenőr kényelmes munkakörével járna. Azóta megy az ötletelés, hogy hogy is legyen ez az egész úgy megszervezve és kivitelezve,  úgy záruljon augusztus végén a projekt, ahogy azt megálmodója tervezte, és ne bánja meg, hogy városunkba hozta a megvalósítását. Persze azóta sokan szemem láttára a homlokukra csaptak, hogy miért nem mi találtuk ezt ki. Az ötlet eredetijét, a világ legjobb állását az ausztrál kormány hirdette meg, ahol egy korallzátony gondnoki teendőit kellett ellátni a szerencsés nyertesnek, és aminél költséghatékonyabb reklámot el sem lehet képzelni. Akkor én is a homlokomra csaptam, hogy mekkora ötlet, de eszembe nem jutott volna ezt mikroszinten meghirdetni, mint ahogy további 9999998 honfitársamnak sem.

Bizonyára sokan meglepődtek azon, hogy ismét bekerültünk a helyi lapokba és a tévékbe. Köszönhetjük ezt annak az ötletnek, amit egy nyaralótulajdonos, Szarvas szerelmese adott be a közösbe, és kereste meg vele az Önkormányzatot és a Tourinform irodát az elmúlt év végén, hogy hirdessük meg az ország legjobb állását, ami egy turisztikai élmény-ellenőr kényelmes munkakörével járna. Azóta megy az ötletelés, hogy hogy is legyen ez az egész úgy megszervezve és kivitelezve,  úgy záruljon augusztus végén a projekt, ahogy azt megálmodója tervezte, és ne bánja meg, hogy városunkba hozta a megvalósítását. Persze azóta sokan szemem láttára a homlokukra csaptak, hogy miért nem mi találtuk ezt ki. Az ötlet eredetijét, a világ legjobb állását az ausztrál kormány hirdette meg, ahol egy korallzátony gondnoki teendőit kellett ellátni a szerencsés nyertesnek, és aminél költséghatékonyabb reklámot el sem lehet képzelni. Akkor én is a homlokomra csaptam, hogy mekkora ötlet, de eszembe nem jutott volna ezt mikroszinten meghirdetni, mint ahogy további 9999998 honfitársamnak sem.

Az ötlet civil kezdeményezés, ami mellé odaálltak a civil szervezetek, szarvasi vállalkozók, hogy megismertethessék az országgal egyedi turisztikai és szabadidős lehetőségeiket. Mindez természetesen nem valósítható meg az Önkormányzat tudta, elvi és anyagi támogatása nélkül, de  ez akkor is hangsúlyozottan civil kezdeményezés. A kivitelezésbe mindenki bekapcsolódhat, aki segítő szándékkal teszi. A programok összeállításánál mindenki azt ajánlotta fel, amije van: bekapcsolódtak a helyi éttermek, szállodák, panziók és a vállalkozások is.

A többlépcsős kiválasztás során a pályázók és az érdeklődők megismerhetik a várost és kifejthetik elképzeléseiket arról is, milyen további programokat, eseményeket, rendeznének itt, ha erre felkérést kapnának. A független zsűriben helyet kap a plébános, szállodavezető, önkormányzati vezető és rendszeresen itt nyaraló is, továbbá elvállalta a kiválasztásban való részvételt Novák Péter is, aki maga is gyakran megfordul a városban nyaralóként. A döntőbe jutottak júliusban meghívást kapnak egy hétvégére és helyszínen dől majd el,  melyik család lesz a szerencsés nyertes, akik egy élményekkel teli augusztusi hónapot tölthetnek el itt, ebben a romantikus Körös-parti városban, és az sem mellékes, hogy ezért még bruttó 500 ezer forintot is kapnak!

Az egyszerűség kedvéért a folyamatosan frissülő részletekért keresse a www.azorszaglegjobballasa.hu címet, vagy kattintson ide!

Addig is nézze meg a TV2 tegnapi felvételét!

{youtube}c2p6wFseAoo{/youtube}

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110331csalad

Út a reménytelenségbe

110402matebence

A természetfotózás királya Szarvason