in

A Költészet Napján költőkkel

110413koltok

110413koltokA költészet napját költőkkel tölthették az érdeklődők a Városi Könyvtárban, ahol a moderátor szerepében dr. Kutas Ferenc Kántor Zsolt és Bajtai András költőket látta vendégül. A délután vendége volt Hodálik Pál alpolgármester, aki az alkalomhoz illően egy négysorossal nyitotta meg a beszélgetést.

Dr. Kutas Ferenc kérdezőbiztosi pontossággal, akkurátossággal és kegyetlenséggel kérdezte családról, tanulmányokról, civil foglalkozásról, költői pályafutásról és általában mindenről a költőket. Először a vendéget, Bajtai Andrást, majd a hazai pályán fellépő Kántor Zsoltot vette kezelésbe. A két költő fellélegezhetett, mikor engedett a szigor, és legálisan visszamenekülhettek köteteikhez, amiből felolvasták kedvenc részeiket.

Mi lehetne alkalomhoz méltóbb a Költészet Napján, mint költőkkel a Könyvtárban versek között ünnepelni azt? A jeles alkalomra több diákcsoport volt kíváncsi, és természetesen eljöttek azok is, akik nézőtéri jelenléte nélkül talán el sem kezdenek rendezvényt Szarvason, de az érdeklődők között volt Hartay Csaba költő is, aki eljött, hogy figyelmével megtisztelje kollégáit.

Vélemény, hozzászólás?

110413mozgasban

Mozgásba hozták a Hivatalt

„Sportpályafejlesztés Szarvason a Családi Foci jegyében”