in

A multikulti megbukott

110729jobbik

110729jobbikA címbeni megállapítás a Brit Nemzeti Párt és a Jobbik közös fórumán hangzott el, amin Chris Hurst, a BNP londoni alelnöke volt Gajdos Attila és Molnár Andrea vendége a szarvasi Jobbik irodájában. A klasszikus díszletek között egy nagyon szép házigazda, Molnár Andrea, és tipikus angol időjárás várta azokat akik kíváncsiak voltak arra, mi újság a brit nemzeti oldalon.

Chris Hurst a Brit Nemzeti Párt londoni szervezetének alelnöke fiatal Nagyon fiatal. Mindössze 22 éves. 5 évvel ezelőtt, 17 évesen csatlakozott a párthoz. Mikor iskolába járt, még a diákok 90%-a fehér volt, ma alig lát az iskola kapuján kijövők között tősgyökeres angolt. A helyzet odáig romlott, hogy Leicester lett az első város, ahol a lakosság több mint fele nem Shakespeare utódja. Arrafelé muszlim-probléma van, de legalább abban szerencséjük van, hogy nincsenek cigányaik, mondta a Brit Nemzeti Párt tagja. Addig fajult a helyzet, hogy etnikai alapon érik támadások a fehéreket. Addig, amíg a feketéket ért inzultusok egyből a médiába kerülnek, addig a fehéreket ért támadásokról hallgat a média. A média Nagy-Britanniában erősen kontrollált, állítja Chris Hurst, pártjuk alig kap szereplési lehetőséget a BBC-n, míg a náluk kisebb pártok havonta járnak interjúra.

Szerencsénk volt a “kommunizmus” alatt, mert addig egyáltalán nem volt az országba irányuló bevándorlás, állapította meg Chris Gurts. Nézőpont kérdése. Innen nem tűnt olyan nagy szerencsének, bár végig gondolva ilyen szempontból is a papíron húsz éve lezárult korszakot, tényleg van benne valami. Mindenkinek(!) volt valami alibiállása, ahol kötelezően el kellett töltenie nyolc órát, különben hivatalosan is közveszélyes munkakerülőnek bélyegezték meg. Ebből a szempontból kellett a fenének a Gajdos Attila szavaival élve “rendszerváltozatlanság”.

God save the Queen, Isten áldd meg a magyart köszönéssel fejezte be előadását az angol vendég, aminek a végén a közönség kérdéseket tehetett fel.

Ezek közül az egyik arra vonatkozott, hogy miért csökken az angolok körében a gyermekvállalási kedv, csakúgy mint Magyarországon, pedig anyagilag megtehetnék. A médiában minden az egészséges élet, és a normális családmodell ellen kampányol. Minden az élvezetek hajszolására buzdít, és azt sugallja, hogy a családalapítás nem fontos.

Vélemény, hozzászólás?

110729tessedik

Tessedik – a musical

110730kutya

Nevem Mega. Elvesztem! Keresem az otthonom!