in

A munka vége

110902aola

110902aolaMinden jónak vége lesz egyszer. Véget ért az ország legjobb állását elnyert Tóth Erikának és Kerekes Áronnak, valamint a hedonista gasztroblogger Denisz kutyának egy hónapra szóló megbízatása is. Augusztus utolsó estéjén a Frankó-tanyán gyűltek össze azok, akik ezalatt az egy hónap alatt részt vettek valamilyen formában az ország első élmény-ellenőreinek életében és szabaddá tudták tenni magukat. A vidám egy hónaphoz méltóan vidáman beszélgetve búcsúztak egymástól csipegetve ezt-azt, miközben Áron és Erika már autójukba pakolták holmijukat, hogy a party után új kalandok, új kihívások felé vegyék útjukat.

Az este folyamán, egy kis hússaláta és egy szelet kókuszos süti között polgármesterünk, Babák Mihály átadta azt a díszoklevelet, teljesítési igazolást, ami bizonyítja a város szempontjából is eredményes és értékes ténykedésüket. A történetnek azonban még nincs itt vége. Hallunk még két, pontosabban három élmény-ellenőrünkról a jövőben is. Vártuk volna őket a Szilvanapra is, de más elfoglaltságuk miatt nem lehetnek majd itt. Másrészt annyira megtetszett nekik a város és a környéke, az itt élő emberek, hogy felmerült, vennének egy kis nyaralót, hogy többet tartózkodhassanak itt.

Az egyhónapos munkát mindkét fél elégedetten zárta, ők, a munkaköri leírásban foglaltaknak megfelelően jól érezték magukat, és mi sem panaszkodhatunk, sokszor felkapta a témát az országos média, és végre olyan dologgal kapcsolatban, ami mindenkinek örömöt okozott, mosolyt csalt az arcára.

Vélemény, hozzászólás?

110901vajda

Beköszöntött a digitális világ

110903kezilabda

Korona, másodszor