in

Győzelemmel kezdtek a kézis lányok

110921kezilabda

110921kezilabdaA szarvasi lányok nagyon nagy elszántsággal készültek első NBII – es mérkőzésükre a Helyisport.com Lajosmizsei NKK ellen, melyre közel 10 esztendő után került ismét sor. Az akkori csapatból még néhányan ma is tagjai az együttesnek, kiegészülve a feltörekvő junior korú játékosokkal. A szarvasi hölgyek már a mérkőzés elején tudtára adták az ellenfélnek, hogy ezen a mérkőzésen ők fognak irányítani, igaz a csapat húzó embere, Zelei Bernadett a 2. percben 2 perces pihenőre kényszerült egy kis kakaskodás után. A hazai csapat szellős védekezését kihasználva, látványos gólok születtek. Magabiztos, gyors  játékkal, szigorú védekezéssel lépésről- lépésre haladt a csapat, melyet szép számú közönség kisért el a lajosmizsei sportcsarnokba. A 21. percben 4: 9-es állásnál Kasik kapus sérülése kissé megzavarta a lányokat, de ennek ellenére is 3 gólos előnnyel térhettek pihenőre a vendégek. A második félidőben ott folytatták a lányok, ahol abbahagyták. A helyenként durván, a szabályokat figyelmen kívül hagyva védekező mizsei lányok nem bírtak a belső négyes Zelei – Csery –  Molnár – Hajdu gólerős játékával. Megérdemelt győzelmet arrattak a lányok, mely a mérkőzés alatt egyszer sem forgott veszélyben.

Helyisport.com Lajosmizsei NKK – Szarvasi NKK /9:12/ 21:26

Nyilatkozatok:

Száva Flórián, Almási Laszló a Szarvasi NKK edzői: Végig vezetve, magabiztos győzelmet arattunk első NBII- es mérkőzésünkön, külön öröm, hogy minden pályára lépő játékos hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez.

Tóth Róbert Dávid, a Lajosmizse edzője: Megkaptuk az első pofonunkat.

Szarvas: Kasik, Ábrahám, Molnár/6/, Zelei/10/, Csery/5/,Kovács F/1/, Hajdu /4/ Csere: Juhos/ kapus/, Farkas, Fulajtár, Rubinstein, Plentri
Edző: Almási László, Száva Flórián

Ellenfél ld. Bakos/6/

Vezette:Leitner Attila, Lengyel Csaba

150 néző

Junior mérkőzésen: Helyisport.com Lajosmizsei NKK – Szarvasi NKK /19-7/ 42-12

Szeptember 25- én 15.00 / junior/ , 17.00 / felnőtt/  hazai környezetben lépnek pályára a lányok, remélik szurkolóik sem hagyják cserben őket. A mérkőzésre a belépés díjtalan!

Vélemény, hozzászólás?

110920leho

Tudomány fesztiválköntösben

110922arbo

Arborétumi promenád