in

Őszi játszóház a Napfényben

111025evang

111025evangAz idei ősz áldóan meleg napjain serényen dolgoztak a „Napfény” Evangélikus Kézműves Óvoda dolgozói és ovisai, hogy minél több alapanyaguk legyen az őszi játszóházhoz és a foglalkozásokhoz. Egyre csak gyűltek a kincsek, és délutánonként csemeténk gesztenye és makkemberkékkel megrakodva tért haza. Felidézve saját gyermekkorom kedvenc könyvét, a Kippkopp karácsonyát.

2011. október 15-én 9 órakor gyerekek, szülők és óvodai dolgozók összegyűltünk, hogy közös munkával töltsünk el egy jó hangulatú délelőttöt, egy kicsit részesei legyünk az óvodai életnek és bepillanthassunk gyermekeink mindennapjaiba. Bár voltak percek, mikor több volt a munkálkodó felnőtt kéz, azért mindannyiunkat megdicsértek az ovisok. Lelkesen készítettük a toboz-koboldokat és gesztenyesüniket, tökmag és szárazvirág képeket. Ismerkedtünk, beszélgettünk, és bíztattuk a kicsiket, hogy bátran legyenek kreatívak, és szárnyaló fantáziájuk nyomán sokféle erdei lény született.

A résztvevők kosarából előkerült finomságok elfogyasztása után minden család felpakolta a három erdőre való kobold és állatgyűjteményt, akik a mi családunkban egy jó időre a konyhába költöztek, hogy mindenki megcsodálhassa a közös munka gyümölcsét.

A következő évszakban veletek ugyanitt!

Laczi Anikó

Vélemény, hozzászólás?

111025vajda

Vajdás diákok Spanyolországban

111026vajda

„Száz út vár ránk…”