in

Mindenki azt akarja

120601soma

120601somaVajon mi az, ami mindenkit érint, sok tabu és tévhit kötődik hozzá, és valójában áthatja az egész világunkat és életünket, nemtől, kortól, vallástól, anyagi helyzettől függetlenül?

Igen, kitaláltátok, a szexről van szó. Erről a csodálatos, félelmetes hatalmú dologról, amelyet annyian próbáltak bemocskolni és megtiltani, de mi magunk vagyunk rá az élő példa, hogy sohasem sikerült a fennálló hatalmaknak (politika, egyház, stb.) betiltani, beskatulyázni vagy megzabolázni.

Gondolom mindenki emlékszik még az első rádöbbenésére, hogy hogyan is születtünk, hogyan lettünk, és gólyamesékkel teletömött gyermekfejjel milyen undorítónak, tisztátalannak és visszataszítónak találtuk ezt az egészet. Aztán lassan cseperedtünk és egyre több információra és tapasztalatra tettünk szert, és már nem is volt olyan félelmetes a szexualitás (hála érte a hormonoknak!). Mégis, felnőtt fejjel is sok bűntudatot, frusztrációt hordozunk magunkban, pláne azok, akik valamilyen szexuális bűncselekmény áldozatai voltak. Nos, én magam is rendelkezem néhány oldásra váró görccsel és gubanccal, éppen ezért volt felemelő élmény olvasni Soma Mamagésa könyvét a szexről. És ezért gondoltam, hogy ezen a héten ezt a könyvet ajánlom a figyelmetekbe, amelynek a címe Tiszta szex. És valóban ez a lényeg: legyen tiszta, bűntudattól, félelmektől és frusztrációktól mentes az a csodálatos, felszabadító élmény, amit szexnek nevezünk, és amit oly sok zavaros információ és félreértés övez.

Elsősorban nőknek ajánlom, hiszen talán minket sújt a legtöbb bűntudat és elfojtás, és Soma a maga saját tapasztalatait osztja meg a könyvben, és számos esetben magunkra ismerhetünk. De ami még ennél is sokkal jobb hír, hogy elolvasva a könyvet megtanulhatjuk feloldani és megoldani a problémáinkat és görcseinket. Hogy sokkal örömtelibb és felszabadultabb legyen a szex: nemre, korra, vallásra és anyagi helyzetre való tekintet nélkül.

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

120602pmh

Emlékhelyhez méltón

120603pandur

Pindúr-Pandúr Ki Mit Tud