in

Csak a játék döntött

120603foci

120603fociMár a második percben világossá tette a Szarvasi FC, hogy tesz a papírformára, hét perc múlva pedig akár pontot is tehetett volna a dolog végére azon a mérkőzésen, amin Üllő csapatát fogadta otthonában. A második percben Piti húzott el a jobbszélen, és lőtt egy hálószaggató, míg a kilencedikben Furár lőtt egy gyönyőrű gólt. Igazi focifieszta volt készülődőben. A harmadik gól a 13 percben esett. Sajnos ezt nem hozzánk adminisztrálták. 2:1.

Három perc telt el. 16. perc. Závoda elegáns mozdulattal előzte meg a kapust. Sajnos az a kapus Kiri volt, így ebben a pillanatban 2:2-re állt a mérkőzés. Ha ez így megy tovább, rekorderedmény fog születni.

Ezután kicsi gólszünet következett. Egészen a 34. percig, amikor a 8-assal játszó Furár szépen tartotta meg a labdát és begurította a labdát középre, ahol a 19-essel játszó Piti berúgta második gólját. 3:2.

A második félidőre is így érkeztek ki a csapatok, és az eredmény a 60. percig nem is változott. Ekkor Klimaj hatalmas gólt lőtt. 4:2. Alakult a végeredmény. Ám ahhoz, hogy a három pontot itthon tudjuk tartani, nagy szükség volt Kiri kapus bravúrjaira. A Klimaj gólját követő percekben kétszer is  fontos labdákat fogott meg portásunk. Az egyik alsó sarokra tartó lövést alig kotorta ki, máris mehetett a kipattanóból középre lőtt labdáért. Öröm volt élőben látni ilyen mentéseket.

Sajnos a 68. percben a védelmünk kicsit bealaudt, majd hogy szépítse a helyzetet , lest reklamált, ám a síp néma maradt. 4:3. Szerettük volna ha már háromszor fúj a sípjába a spori, de addig még egy marék hajat ott hatunk a pálya mellett, ugyanis alig 5 perccel a vége előtt ellenünk ítélt egy büntetőt. Már az egy pontnak is kezdtünk örülni, holott játékunk alapján mindháromnak Szarvason kellett volna maradnia.

Ekkor jött Kiri, aki a nem túl bonyolult, de erőből lőtt tizenegyest kiszedte. Innen már nem volt szabad pontot veszíteni. Erre a napra nem ez volt megírva. Aztán a spori sípjából felhangzott a hazai füleknek legszebb dallam. 4:3-mal, gólgazdag, nagyon sportszerű, bírói tévedésektől mentes mérkőzésen nyert a Szarvasi FC. Kár, hogy csak a szezon végére találtak magukra a hazaiak.

Szarvas: Kiri — Benczúr, Pákozdi, Petykó — Klimaj, Závoda, Bakró, Mike (Murvai) — Furár (Lós), ifj. Somogyi, Piti (Kiszel). Szakmai igazgató: Koltai Lajos.

Rohony Gábor technikai vezető: — A mérkőzés hűen tükrözte egész tavaszi szezonunkat, de most a végeredmény kárpótolt bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

120603pandur

Pindúr-Pandúr Ki Mit Tud

120604-jobbik

Emlékezett a Jobbik