in

Utolsó percben mentettek

120610hunyadi

120610hunyadiKöröstarcsa csapatát fogadta otthonában a Hunyadi a megyei II. osztály 29. fordulóján. Már csak egy forduló van hátra, mikor a tabella közepén tanyázó szentandrásiak Körösladányba látogatnak.

A szombati mérkőzés első félideje nagyon változatos volt, amiből a hazaiak két kapott góllal jöttek ki. A 3. percben egy demoralizáló vendéggól, majd a 28-ban egy figyelmeztető, hogy nem kell félvállról venni a kiesőzónában tartózkodó vendégeket.

A második félidő 5. percében Tóth Attila egy belsővel kapuba pofozott labdával hozta vissza a hazai reményeket, ám a pontmentést jelentő második gól egyre csak váratott magára. A míg az első játékfélben több kimaradt hazai helyzet, addig a másodikban inkább a vendégek kapura veszélyes támadásai borzolták a kedélyeket. A kilencvenedik percben a játékvezető jelezte, hogy három percet hosszabbít, ami lélektanilag pont jókor jött a hunyadisoknak. Még egyszer megrázták magukat és egy kapu előtti kavarodásból a nézők csak azt láthatták, hogy az összes szentandrási egyszerre felemeli a kezét, ami reméltük, azt jelezte, hogy kiegyenlítettünk. És igen. 2:2. Legalább egy pontot sikerült itthon tartani.

Békésszentandrás—Köröstarcsa 2—2 (0—2)

A Hunyadi a következő felállásban lépett pályára ezen délutánon: Szegi Gábor, Mochnács Tamás, Borgula János, Barna László, Rusz Zoltán, Rácz Rajmund, Kovács Norbert, Rácz Attila, Kiss László, Tóth Attila, Ugrai Sándor. Cserék: Petrás Bence, Laluska Balázs, Csípai Csaba, Bódi László.

Jó: Bobvos, Kovács N., Kiss L., Tóth A.

Varga László edző: Nagyon rapszodikus mérkőzés volt az első félidőben. A vendégek 2:0-ra vezettek, de a második félidőben kicsit helyretettük a szívünket, és sikerült egy pontot itthon tartani.

Vélemény, hozzászólás?

120610munka

A pályakezdőkre koncentrálnak

120611konyv

Szarvasi könyvek a terítéken