in

Tudni illik…

120625szex

120625szexMivel kedden az ítélkezésről volt szó, és arról, hogy mennyire szeretünk, mi, emberek egymásról pletykálni és egymás magánéletében vájkálni, ezért szinte kínálkozott a mostani könyv!

Az emberi kíváncsiság alapvető témája a mások magánélete, leginkább az, hogy ki kivel mit csinál. Mivel egy nagyon változó (és úgy vélem megújuló) világban élünk, ezért idővel szükség lesz átértékelni a kapcsolatainkat, a kapcsolatainkról alkotott képünket, és az azokhoz kötődő fogalmak tartalmát. Tudtok még követni? ☺

Ez a mostani könyv a hűségről szól, bármennyire is nem erre utal a címe és a tartalma. Elsősorban az önmagunkhoz és a testünkhöz való hűségről, illetve arról a hűségről, ami összeköt bennünket szerelmeinkkel, társainkkal. És persze a felelősségvállalásról, a döntések meghozataláról és arról, hogy a végső szót mi magunk mondjuk ki magunkról. Hogy bűntudat és lelkiismeret furdalás nélkül élhessünk teljes életet.

 

Dossie Easton és Janet W. Hardy: Szexbolondok illemtana című könyve azoknak szól, akik szenvednek a klasszikus monogám kapcsolatokat jellemző kötelékekben. Akik szívvel szeretik társukat, de testük másra is vágyik, elkötelezettségek nélkül. Mégsem akarják társukat becsapni, vagy a háta mögött ócska kis kalandokba bonyolódni. Szóval, ez a könyv útmutatást ad arra, hogy a felnőtt (testileg, lelkileg és szellemileg!!!) emberek, hogyan is rendezhetik és élvezhetik életüket anélkül, hogy meghasonlás és lelkiismeret furdalás legyen örök társuk. Mivel a könyv által felvázolt életforma és megoldások komoly alapvetően diszkréciót, őszinteséget és nyitottságot igényelnek, így ezeknek a tulajdonságoknak a híján ne is reménykedjünk abban, hogy érteni fogjuk a lényeget.

Figyelem! A könyvet csak az intelligens és értő, megértő és diszkrét emberek olvassák el, akik képesek elfogadni mások véleményét és életét ítélkezés nélkül! Ja, és persze csak 18 éven felülieknek ajánlom.

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

120630ancika

Javuló esélyegyenlőség

120701cirkusz

Vándorcirkusz Békésszentandráson