in

Zivataros mérkőzés

120906lszk

120906lszkÚjabb hazai vonatkozású mérkőzésre került sor csütörtökön a Magyar Kupa során. Az LSZK a szentandrási Hunyadit fogadta a ligeti pályán.

A mérkőzésen egyértelműen a szentandrásiak domináltak, de a szarvasi csapat nagyon jól állta a támadásokat. A 18. percig szinte végig a hazai térfélen folyt a játék, de minden komolyabb eredmény nélkül. Ekkor Nagy Zsolt kapus kissé bizonytalanul nyúlt a labdáért, de ebből sem lett gól. Egy percre rá a jobb oldalról érkezett egy labda Csipai Csaba elé, de inkább kapura kellett volna rúgni. A 22. percben mintegy 20 méternyire Nagy kapujától szabadrúgáshoz jutott a Hunyadi, amiből nem az LSZK kapusán múlt, hogy nem lett gól.

Aztán a félidő vége előtt mintegy 10 perccel dörgéssel, villámlással megérkezett egy kisebb zivatar. A bírók megszakították a mérkőzést, és mindenki csak reménykedni tudott abban, hogy az idő elvonul és nem kell újrajátszani a mérkőzést. Ez kb. egy percen múlt. A türelmi idő vége előtt a dörgés már csak távolról hallatszott, az eső még esett, de a bírók utasítást adtak a mérkőzés folytatására. Az első 45 perc gól nélküli döntetlennel zárult. Mivel félő volt, hogy besötétedik, szünet nélkül fordultak a csapatok és pihenő nélkül folytatódott a játék. Az 52. percben Csípai, majd három perc múlva Ugrai talált be Nagy hálójába. A szemerkélő eső nem könnyítette meg az LSZK dolgát. A játék továbbra is a szarvasiak térfelén folyt, amit még a kirúgásokkal sem tudtak a kapujuktól távolabbra tolni. A kegyelemdöfést a mérkőzés vége előtt tíz perccel Kiss László adta meg a szarvasiaknak, aki bevette a hazaiak kapuját és beállította a 3:0-ás végeredményt.

LSZK: Nagy Zsolt (kapus), Blaskó Pál, Radics József, Károly János, Jordán János, Kuszi Adrián, Roszik György, Litauszki Gábor, Horváth József, Tusjak Gábor, Lólé Roland,

Csere: Korbely Gergely, Lólé Attila

Edző: Galát Pál

Hunyadi: Petrás Bence (kapus), Tasi Norbert, Csatai Dávid. Bódi László, Szabó Máté, Kovács Norbert, Kiss László, Szabó Ferenc, Kiss Tibor, Laluska Balázs, Csipai Csaba

Edző: Pisont András

Vélemény, hozzászólás?

120907alkototabor

Hetedik alkalommal

120908szilvanap

Most érik a szilva