in

Hetedik alkalommal

120907alkototabor

120907alkototaborBíró Anna Éva versével nyílt meg a nyári alkotótáborosok kiállítása a Ruzicskay emlékházban. Évről-évre szebb és szebb képeket láthattunk, így ezen az immár hetedik alkalommal megrendezett kiállításon csupa olyan kép került a falakra, amiket bárki szívesen látna otthonában is. Ahogy azt Giricz Katalin, aki képviselőtársai és Babák Mihály polgármester üdvözletét is hozta, kijelentette, a Ruzicskay György Közalapítványnak fontos küldetése a tehetségek megtalálása. A képeket elnézve jó úton haladnak, szerinte is az elmúlt évek legszínvonalasabb kiállítása került megrendezésre.

Terhesné Szekera Ilona elmondta, az alkotótáborosok nem profik. A festészetet munkájuk mellett, szerelemből végzik, hogy “szebbé és jobbá varázsolják életüket, ki tudják zárni a külvilág negatív dolgait”. A tábor megrendezésében, ahogy az eddig is megszokott volt, az alapítvány és az önkormányzat nyújtott támogatást, aminek az idén Korbely István festőművész vállalta el a vezetését.

A megnyitó végén minden alkotónak egy-egy szál virággal köszönte meg a munkáját. A tábor résztvevői a következők voltak: Bíró Anna Éva, Bolois Mátyásné Mártika, Demeterné Vacsi Mária, Demjénné Kiss Teréz, Hegedűs Judit, Kerepeczki Györgyné, Korbely István, Korbely Katalin, Kovács Zsuzsanna, Lestyan Szilvia, Molnár Vera, Terhesné Szekera Ilona, Turcsányi Katalin, Vass Anita, Zvadáné Mrsan Mária.

Vélemény, hozzászólás?

120905foci

Jók: mindenki

120906lszk

Zivataros mérkőzés