in

Altatott a Hunyadi

121007hunyadi

121007hunyadiA csodálatos őszi időben álmosan kezdett a Hunyadi a Bucsai SE elleni hazai mérkőzésen. A vendégek ezt bátorításnak vették, és elkezdtek focizni.

Alig tudtunk átjutni a felezőn. A 10. percben a kapunk előtt Petrás Bence ütközött a vendégek játékosával. A játékvezető megkegyelmezett neki, pedig még a korlát mellett álló szentandrásiak is pirosat adtak volna neki.

Aztán eljött a 17. perc. A Rácz Attila elcseszett szabadrúgásából kipattanó labdát Kovács Norbert vadászta le és egy szenzációs labdát tett vissza Rácz elé, aki ott már nem tudott hibázni. 1:0.

25. percben Tóth Attila adott egy remek labdát Rácz Rajmundnak, aki csak a kapussal állt már csak szemben, de a háló sajnos nem rezdült meg. Négy percre rá Rácz Attila adta középre Tóth Attilának, aki a kapura fordulva rálőtte. A labda egy pillanatra elakadt a bucsai kapus kezeiben, de közülük továbbcsorogva a kapuban kötött ki. 2:0.

Tíz perccel a félidő vége előtt Bódi László rápróbált megint, de a kapus most védte. Aztán a 45. percben Rácz Rajmund középen szöktette Tóth Attilát, aki nem érte el, de a kapus szerencsétlen labdaérintése után Tóth elé csorgott, amit csatárunk egyszerűen bepöckölt a hálóba.

A félidőre 3:0-ás hazai vezetés mellett vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második félidő első támadását Rácz Attila vezette, aki hosszú cselsorozatba kezdett a bucsai védelemmel, de főleg magával. Társai hiába kérték a labdát, nem kapták meg. Az 58. percen ismét Csiga lőtt kapura, ami  annak rendje és módja szerint ki is jött a kapusról, vissza a szentandrási csatár elé, de a kapus utánavetődött és le tudta kotorni Rácz lábáról.

A félidő közepe tájékán a frissen beállt Kiss Tibor adott egy passzt, mint kiderül, gólpasszt Tóth Attilának, aki ezzel beállította a 4:0-ás végeredményt.

A második félidőben hátralevő részében Csipai Csaba többször, szinte mindig ugyanúgy, meglépett a jobboldalon és jó labdákat adott középre. Mintha ez lenne az igazi helye. A 36. percben is így történt. Csaba elment a jobb szélen, jó labdát adott középre, amibe beleért egy védő, de a róla lecsorgó labdát a kapus nem merte felvenni, ezért végigcselezte a teljes hunyadis csatársort, plusz a teljes saját védelmét és felszabadított. Impozáns mutatvány volt. Lehet, hogy mezőnyben kellene játszatni, mert ezen a mérkőzésen nem volt szerencséje azokhoz a labdákhoz, amiket kézzel kellet fognia.

Békésszentandrás – Bucsa 4-0

Kezdők: Petrás Bence, Csipai Csaba, Bobvos Ferenc, Csatai Dávid, Borgulya János, Kiss László, Kovács Norbert, Bódi László, Rácz Attila, Rácz Rajmund, Tóth Attila

Cserék: Bódi helyett Bagi László, Csatai helyett Szabó Máté, Kiss László helyett Kiss Tibor

Jók: Bobvos Ferenc, Tóth Attila, Rácz Attila

Gólszerzők: Tóth Attila (3) Rácz Attila

Pisont András edző nyilatkozata: Az első félidőben meglepett a Bucsa játéka, amit nagy nehezen sok passzos játékkal megoldottunk és eredményességre jutottunk.

Vélemény, hozzászólás?

121007bozsik

Újra indult a Bozsik-program

121007aradi

A vértanúkra emlékeztek