in

Vésztő elveszejtve

121103hunyadi

121103hunyadiVésztó együttesét fogadta szombaton matinéidőben a Hunyadi. Az ifi 2:1-es győzelme után a felnőtteknek sem volt más lehetőségük, mint nyerni. Ezt úgy néz ki, komolyan vették, mert Kiss Tibor, talán már túl, de inkább belül az első percen, egy igen okos góllal megszerezte a vezetést. Tibi lőhetett volna nagy gólt is, akár a kapussal együtt is, ehelyett határozottan átemelte a vendégek kapusát. 1:0. Egy perc sem telhetett el, mikor a vésztői portásnak ismét fontos dolga akadt, mikor Tóth Attila és Ugrai Sándor tört kapura, akik elől éppen csak sikerült elkotorni a labdát. Aztán egy kicsit visszavettek a tempóból a srácok. Reméltük, hogy nem akarnak 88 percet az eredményen ücsörögni, mert felrémlett, hogy 2:0-ról is sikerült már maguk ellen fordítani ezzel a taktikával az eredményt. Szerencsére nem erről volt szó, még ha a pályán úgy is tűnt, hogy nem történik semmi izgalmas. Egészen a félidő lefújását megelőző percig, amikor Ugrai ugrott meg a jobb szélen, és hatalmasat vert a vendégek hálójába. 2:0.

A második félidő első említésre méltó helyzetére 15 percet kellett várni, amikor Ugrai gurította el a kapus mellett a labdát, ami hacsak centikkel is, de egyúttal a kapu előtt is elgurult. A 32. percben Szabó szerzett határozottan labdát és fordult kapura. Jól vette észre, hogy a vésztői portás szeret kint állni a gondjaira bízott objektumból és szép mozdulattal átemelt a kollégán a labdát. 3:0. A kegyelemdöfésre csak egy percet kellett várni. Tóth Attila egy szép lövéssel pontot tett a mérkőzésre, és beállította a 4:0-ás végeredményt.

Békésszentandrás-Vésztő 4:0 (ifi 2:1)

Kezdők: Petrás Bence, Csipai Csaba, Csatai Dávid, Borgulya János, Szabó Máté, Kovács Norbert, Rácz Attila, Rácz Rajmund, Kiss Tibor, Tóth Attila, Ugrai Sándor

Cserék: Kiss Tibor helyett Szabó Ferenc, Csipai Csaba helyett Bagi László, Rácz Rajmund helyett Kiss P., Ugrai helyett Laluska Balázs

Gólszerzők: Kiss T., Ugrai, Szabó Ferenc, Tóth A.

Jók: Szabó M., Csatai, Kovács, Ugrai, Kiss T.

Edző: Pisont András

Nyilatkozat: Rangadóhoz méltó játékkal, szép gólokkal,megérdemelten nyertük meg a mérkőzést egy sportszerű Vésztő ellen.

Vélemény, hozzászólás?

121103furelise

Miért?

121104szamoca

SZAMÓCÁ-ZOO